To je to što me zanima!

Afera: Ministar Ranko Ostojić živi u stanu Ninoslava Pavića

Večernji list otkrio je novu aferu ministra Ranka Ostojića. Vlasnik stana je Pavićeva firma koja duguje 2,5 milijuna kuna poreza, a stanarinu za Ostojića plaća država
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić živi u Zagrebu u stanu Ninoslava Pavića, vlasnika Europapress Holdinga te izdavača Jutarnjeg lista i Globusa, ekskluzivno otkriva Večernji list.

No nije ministar u sukobu interesa samo zbog toga što živi u stanu vlasnika tiskanih medija. Taj stan, piše Večernji, glasi na Pavićevu tvrtku Com.com, koja je državi dužna 2,5 milijuna kuna poreza na dobit i koja se spominje u istragama o malverzacijama s tvornicom Kamensko. Da stvar bude još gora, Paviću stanarinu za Ostojića plaća država.

>>> Više pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata

Idi na 24sata

Komentari 228

  • liliana 26.10.2012.

    Sva politika je vezana uz bogate,i to je kraj priče.Bogati drže političare,i tako je svugdje.

  • liliana 26.10.2012.

    Ovi što se 20 godina rotiraju po saboru,a nikad radili nešto drugo,kao ni naši profesori na fakultetima.Samo teorija nikad rad u praksi.Svi oni upropaštavaju ovu zemlju.Ova zemlja nema budućnosti,život ovdje je noćna mora.

  • kamik 25.10.2012.

    sto je tu cudno sustav ne funkcionira to svi znaju,....ministar i drzava placaju svoje obaveze a cija firma duguje nekome to bi pravno trebalo bit rjeseno ali ne funkcionira niti nece kad su remelji drzave stvarani u drugom ozracju da se stvore 200 bogatih obitelji itd program koji je doveo drzavu na rub bankrota i siromastva gradjana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare