To je to što me zanima!

Afera na aferu: Sumnjiv je još jedan slučaj Žalac težak 32 mil. kuna? DORH o njemu šuti

Zamjenica ravnaeljice USKOK-a koja je zaključila da nema kriminala iako su europski tužitelji pokrenuli uhićenja, vodila je i slučaj eFondovi, u kojem je posao dobila Omega Software
Vidi originalni članak

Kada je glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek najavila kontrolu USKOK-a zbog slučaja bivše ministrice Gabrijele Žalac, potvrđeno nam je da se neće nadgledati samo slučaj zbog kojeg je uhićena. Nego i 32 milijuna kuna vrijedan posao za “eFondove” koji je za Ministarstvo regionalnog razvoja kroz godine obavila tvrtka Omega Software.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 16

  • melin51 05.12.2021.

    A što se drugo može očekivati od stranke koja je dobila pravomoćnu presudu za korupciju. Zar se može vjerovati da više ne budu muljali s novcima poreznih obaveznika kad sada već muljaju europskim novcima. Koja drskost. Jao nama.

  • Suštinu u prvi plan 05.12.2021.

    Koje kvalifikacije za sastavljanje uvjeta natječaja za nabavu softwarea i ocjenjivanje projekata (s kotacijama cijena) koji pristignu imaju osobe koje na tim poslovima rade u Ministarstvu? IT usluge nisu krumpir i salata. Što je u prijedlozima tih djelatnika bivša ministrica ispravljala?

  • nec.1996 05.12.2021.

    koji dorh i uskok ,to je sve hdz kod njih nitko nije kriv, jer kako ce te osuditi dorh kada im on dijeli lovu,,to moze samo u hrvatskoj ,lopine,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare