To je to što me zanima!

Afera Šipan: Uskok poziva A. Vlahušića na razgovor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlahušić cijelo vrijeme govori da je 'čist' i kaže da je pozvao policiju i DORH da sve istraže. Uskok je navodno već obavio više obavijesnih razgovora
Vidi originalni članak

Uskok želi razgovarati s Androm Vlahušićem zbog afere oko isplate 2 milijuna kuna dubrovačkog novca Peri Vićanu, doznaje Večernji list. Tim novcem kupljena je nekretnina na Šipanu, čiji je vlasnik Vićanovo Dubrovačko primorje. Vlahušić cijelo vrijeme govori da je 'čist' i kaže da je pozvao policiju i DORH da sve istraže. Uskok je navodno već obavio više obavijesnih razgovora i prikupio dokumentaciju o slučaju oko prodaje bivše općinske zgrade Dubravka, a Vlahušiću su poslali poziv na razgovor uz napomenu da će ga privesti, ne odazove li se.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • konjina 02.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • deda22 02.07.2010.

    Bez razlike iz koje stranke dolaze politika ih sve pokvari,svi oni imaju putra na glavi.Nije mi jasno ako je to tako težak posao,a svi ljudi u politici su visoko školovani(skoro svi) pa zašto se ne vrate na radna mjesta za koje su pohađali fakultete,pa neka uživaju u plodovima svoga rada kao i većina građana ove napećene države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare