To je to što me zanima!

Polančec na sudu s lisicama na rukama: 'To je nepotrebno'

Na početku ročišta Polančec je prigovorio oštrim sigurnosnim mjerama. Kazao je da su one nepotrebne jer je i prije odlaska u zatvor uredno dolazio na svaku raspravu
Vidi originalni članak

Damira Polančeca, bivšeg potpredsjednika Vlade, u utorak su na suđenje za aferu Spice doveli s lisicama na rukama. Polančec je na sud došao kombijem pravosudne policije izravno iz Remetinca gdje je u ponedjeljak počeo služiti zatvorsku kaznu. Lisice su mu skinuli tek u sudnici.

Podsjetimo, Polančec je osuđen na deset mjeseci zatvora jer je odvjetniku Petru Miletiću dao pola milijuna kuna  iz državnog proračuna za izradu nepotrebne stručne studije.

Na početku ročišta Polančec je prigovorio oštrim sigurnosnim mjerama. Kazao je da su one nepotrebne jer je i prije odlaska u zatvor uredno dolazio na svaku sudsku raspravu. No, sudac mu je odgovorio da sigurnosne mjere nemaju veze sa sudom već pravosudnim sustavom. 

Također, Polančec se požalio da u zatvoru ne može imati prijenosno računalo, pa se nije mogao pripremiti za današnju raspravu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Gemmini 16.10.2012.

    Ovaj i ne pozna zakone svoje tolko voljene države. Misli , ako je sam došao na vrata Remetinca, da može i po svojoj želji odšetati kući , kad on oće ! Jest bitanga !

  • kozaribok 16.10.2012.

    Sad se osokolio kad vidi da za "poslove" koje si je odradio dobija kazne kao da je ukrao u kiosku par šteka cigareta,pa bi i uvjete još postavljao

  • GOGS_3 16.10.2012.

    Hmm. tu čovjeka hebete za pola milje kuna. a sanader ukrao puno puno milja!!! njemu ne možete ništa. znači poanta je u tome da treba ukrasti čim više, da se imaš poslje čime braniti.... LOPOVI

Komentiraj...
Vidi sve komentare