To je to što me zanima!

Afera tuneli: Nemoguće utvrditi je li bojanje tunela preplaćeno

Prvo vještačenje išlo je na ruku tužiteljstvu koje tvrdi da je bojanje Male Kapele i Sv. Roka višestruko preplaćeno i to za 22 milijuna kuna, a drugo na ruku obrane
Vidi originalni članak

Zaključak trećeg po redu vještačenja u aferi Tuneli je da se ne može ustvrditi realna vrijednost jediničnih cijena radova na bojenju tunela Mala Kapela i Sveti Rok, piše Večernji list. 

U DORH-u smatraju da je da su Hrvatske autoceste bojenje tunela tvrtki Skladgradnja višestruko pretplatile. Naime, radovi su plaćeni 43 milijuna kuna, dok u DORH-u smatraju da je su radovi preplaćeni 22 milijuna kuna. 

Prvo vještačenje išlo je na ruku tužiteljstvu, a drugo obrani zbog čega optužnica u aferi koja datira iz 2009. godine nije podignuta. Zagrebački Županijski sud naručio je i treće vještačenje, ali ono nije dalo jasan odgovor o cijeni bojenja.  

Idi na 24sata

Komentari 62

  • rezucka 26.02.2013.

    Sve se da utvrditi,samo treba imati volje.Tu izgleda nema volje,jer se štiti nečije ime...............

  • ivanfilip 26.02.2013.

    Ma nemojete nas zaje..... ljudi žive mjesecima u orbiti uz moguća turistička putovanja za 200000 dolara,a nije moguće procjeniti jeli preplaćeno bojanje tunela.Dajte na procjenu naprednoj grupi matematičara osnovne škole.

  • strapacoza 26.02.2013.

    ima jedna pjesma:''prevari me jednom, prevari me drugi put. nikad više srce prevarit me nećeš. nikad više , nikad , nikad više''. i meni je već dosta njihovog izmotavanja. stalno nekakvi skandali, stalno nekakve prevare. nas tu netko smatra budalama

Komentiraj...
Vidi sve komentare