To je to što me zanima!

Afrikanac prodavao albino ženu vračevima za 3000 $

Tanzanijska policija uhitila je muškaraca (35) koji je namjeravao prodati svoju albino suprugu (24) dvojici biznismena iz Konga za oko 15.000 kuna
Vidi originalni članak

Ribar s juga afričke države Tanzanije, John Joseph (35) namjeravao je prodati suprugu Janet Mlele (24) za oko 15.000 kuna, a policija ga je uhvatila na djelu. Dvojica trgovaca iz Konga ipak su uspjela pobjeći. Nesretna žena rekla je policiji kako nije bila svjesna da je suprug ide prodati, no on je priznao da je dogovarao 'posao' s Kongoancima. Diskriminacija albino ljudi veliki je problem u Africi, a u Tanzaniji poprima drastične razmjere. Često ih se otima, sakati i ubija zbog vjerovanja da njihovi dijelovi tijela imaju magične moći. Udove i organe prodaju vračevima koji od njih rade amajlije za sreću. Posljednja žrtva, 10-godišnja djevojčica, ubijena je i masakrirana prošlog mjeseca. U posljednjih godinu dana, u Africi je ubijeno najmanje 27 albina, uglavnom žena i djece. Neke obitelji ubijaju albino djecu odmah po rođenju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Gatsby 16.11.2008.

    Za neupućene , \"Albino\" je prirođena i nasljedna nesposobnost organizma da stvara pigment melanin. Nastaje zbog nedostatka enzima tirozinaze, a očituje se u djelomičnoj ili potpunoj depigmentaciji kože, kose i šarenice oka. Oba roditelja koja imaju albinistički gen albinizam mogu prenijeti na neko od svoje djece. Javlja se i kod životinja , a najčešće je razlog razmnožavanje bliskih rođaka!

  • Piknik 15.11.2008.

    Glad!!!!!!

  • kruno25 14.11.2008.

    To sve ludo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare