To je to što me zanima!

Agent SOA-e je pretukao suprugu, skinuo ju i slikao

Bjelovar: Agenta D.T. (42) pustili su na slobodu nakon 48 sati pritvora. Zabranili su mu da se približava supruzi i djeci. Zlostavlja ih godinama
Vidi originalni članak

Policija je kazneno prijavila D. T. (42), agenta Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) iz Bjelovara. Sumnjiče ga da je suprugu u petak na silu odvezao do planinarskog doma Kamenitovac, tamo ju pretukao, skinuo joj svu odjeću i onda ju fotografirao. Žena je puna modrica i istraumatizirana.
- Muškarac je na osobito okrutan način doveo suprugu u ponižavajući položaj - rekao nam je glasnogovornik PU Bjelovarsko-bilogorske, Dražen Medved.
Prijavu o zlostavljanju policija je dobila u subotu, a u nedjelju su ga priveli. Nakon 48 sati pritvora agenta su pustili na slobodu. Sud mu je zabranio približavanje  i komunikaciju sa suprugom i djecom. Riječ je o teškom slučaju nasilja u obitelji. Policija je okrutnog nasilnika uz kaznenu prijavu Odvjetništvu prijavila i Prekršajnom sudu zbog zlostavljanja djece. Naime, on je malodobnu djecu znao okrutno  kažnjavati. Zatvarao bi ih u sobu na dulje razdoblje zbog čega su djeca bila prestravljena. Agent SOA-e godinama zlostavlja suprugu.
Ravnatelj SOA-e Josip Buljević protiv D.T. pokrenuo je disciplinski postupak zbog teške povrede službene dužnosti, doznajemo u njegovom kabinetu.
- Disciplinski postupak pokrenuli smo još dok je bio priveden. Odmah smo ga udaljili s dužnosti - rekli su nam u kabinetu ravnatelja SOA-e Josipa Buljevića.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • sprinterica 29.07.2010.

    godinama ih zlostavlja ali i dalje radi u državnoj službi i to ne bilo kakvoj pa što je on to radno mjesto dobio preko veze ili nekog bjelovarskog barba luke, stvarno za nepovjerovati

  • PapaŠtrumpf 29.07.2010.

    Da je moju kćer pretukao bio bi on agent Mirogoja !

  • mellifera 196666 29.07.2010.

    Ma dajte molim vas,da je htjela mogla je već sto puta otići od nasilnika.Često slušam slićne priće,te ju tuče te ju maltretira,a ona sve trpi za ugled dobrostojeće obitelji.Opet će se pomiriti,a ove priče ko da nije ni bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare