To je to što me zanima!

'Agrokor je financirao HDZ, a HDZ je zauzvrat zatvarao oči'

Glasnogovornici Ivice Todorića ne mogu bit oni koji su mu prvi rekli NE i protiv njega još u travnju podigli kaznenu prijavu. U najmanju ruku, sramotno,
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao zahtjev oporbe za opoziv njegove Vlade te lidera oporbe nazvao neformalnim glasnogovornikom Ivice Todorića. Prozvao ih je da stabilnosti, konstruktivnosti i rješavanju problema pristupaju na osebujan i teatralan način.

Na to je reagirao Most na društvenim mrežama, kažu da je premijer nadmašio samog sebe. 

- G. Plenkoviću, mi nikad nismo tvrdili da štitite Ivicu Todorića nego kriminal u Agrokoru kojem je svih ovih godina pomogao HDZ kao stranka koju je Todorić financirao i kojoj je postavljao ministre i dužnosnike, a zauzvrat je HDZ zatvarao oči.
Glasnogovornici Ivice Todorića ne mogu bit oni koji su mu prvi rekli NE i protiv njega još u travnju podigli kaznenu prijavu. Iz usta predsjednika HDZ-a koji je uz asistenciju SDP-a stvorio Ivicu Todorića poručuje nam se da smo njegovi glasnogovornici. 
U najmanju ruku, sramotno - napisali su.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • mandrač 01.11.2017.

    Onom tko ga je utemeljio tomu i služi kao bankomat...ostavština dalekovidnog krivoustog oca stoci sitnog zuba koja živi vječno.

  • mandrač 01.11.2017.

    Onome tko ga je utemeljio tome i služi...ostavština krivoustog...

  • 31.10.2017.

    Da ,ali je između i SDP bio vladajuca garnitura , onda su i oni žmirili !

Komentiraj...
Vidi sve komentare