To je to što me zanima!

Agrokor i Sberbank potpisali ugovor vrijedan 350 mil. eura

Sredstva osigurana ovim zajmom namijenjena su refinanciranju postojećih kratkoročnih obaveza s ciljem dodatnog jačanja financijskog položaja kompanije
Vidi originalni članak

Agrokor d.d. i Sberbank of Russia potpisali su ugovor o dugoročnom zajmu u iznosu od 350 milijuna eura. Sredstva osigurana ovim zajmom namijenjena su refinanciranju postojećih kratkoročnih obaveza s ciljem dodatnog jačanja financijskog položaja kompanije kao i učinkovitijeg upravljanja ročnošću obaveza.

Ova transakcija predstavlja kontinuitet uspješne suradnje između Sberbanke i Agrokora koja je započela prije dvije godine potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju i suradnji. Ovaj aranžman još je jedna potvrda povjerenja međunarodnih financijskih institucija u viziju i dugoročnu strategiju Agrokora. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Moria 05.05.2016.

    mafija united

  • jozabroz 03.05.2016.

    ajde ok,no cekam vas clanak o prodaji polovnih i novih automobila u hrvatskoj,,pa da vam dam informaciju kako je lalovac i drustvo odlucio derat hrvate s izmisljenim(no dobro smisljenim porezom) i kako hrvatska iako clanica eu ne priznaje cijene ni vrijednosti automobila iz eu nego odreduje svoje,nove cijene za polovne aute,samo zato da bi se prikazala velika dobit i "priliv" sredstava u poreznu..

  • Mislilac 02.05.2016.

    Агрокор

Komentiraj...
Vidi sve komentare