To je to što me zanima!

Ahmadinedžad: SAD je sam organizirao napad 11.9.!

Predstavnici SAD-a napustili su dvoranu UN-a. Američki predsjednik Obama osudio je njegovu izjavu rekavši da je puna mržnje i uvredljiva
Vidi originalni članak

Iranski predsjednik Ahmadinedžad je, govoreći na Općoj skupštini UN-a u četvrtak, izjavio kako većina ljudi u svijetu vjeruje da američka vlast stoji iza napada 11. rujna 2001. godine. Ponudio je i drugu teoriju po kojoj su "napad organizirali neki krugovi iz američke vlade". O tom je pitanju nastavio govoriti i u petak, nazvavši tijekom konferencije za novinare pozadinu napada "sumnjivom". Predstavnici SAD-a napustili su dvoranu. Američki predsjednik Barack Obama osudio je njegovu izjavu.
- To je bilo uvredljivo, puno mržnje", rekao je Obama. "Osobito od njega, reći to ovdje na Manhattanu, malo sjevernije od Ground Zeroa, gdje su obitelji izgubile svoje voljene....to je bilo neoprostivo - rekao je Obama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • šuti i plati 24.09.2010.

    sad će spićit Obamu pa okrivit hrvate

  • Nesnošljivi 24.09.2010.

    Po meni da nema neke ispade koji mu nisu utemeljeni a mislim na negiranje holokausta i par drugih, da Ahmadinedžad dobro govori neke stvari..kao i Castro npr, samo tko je rekao barem približno istinu a dobro prošao? Kad netko stane na \"black list\"..nema velike izglede.. Politika....

  • vemi 24.09.2010.

    Obama, non serando! Cijeli svijet zna tko stoji iza Perl Harbor-a i 1109 = jedina nacija koja osim međusobno, nikad nije vodila ratove na svom teritoriju = AMERI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare