To je to što me zanima!

'Air Force Un': Ovako izgleda avion sjevernokorejskog vođe

Sovjetski zrakoplov Ilyushin IL-62, dug 53 metra, proizvodi se od 1963. i danas se može kupiti za nešto više od 677.000 kuna. Privatni je zrakoplov Kim Jong-una
Vidi originalni članak

Sjevernokorejska državna novinska agencija objavila je prvu fotografiju vođe Kim Jong-una u njegovom privatnom zrakoplovu.

Sovjetski zrakoplov Ilyushin IL-62, dug 53 metra, proizvodi se od 1963. i danas se može kupiti za svega 65.000 funti ili nešto više od 677.000 kuna. Umjesto 186 putnika, koliko stane u preuređeni zrakoplov, uz mladog vođu Sjeverne Koreje putuju samo njegovi suradnici od povjerenja. 

Kim Jong-un iz zrakoplova je u večeri godišnjice smrti njegova oca, Kim Jong-ila, pogledao napola dovršene stambene zgrade. Nakon panoramskog leta, pješice je obišao gradilište u Pyongyangu dok su suradnici u njegovoj pratnji detaljno zapisivali bilješke u svoje notese, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • fijuman 16.02.2015.

    narod mu gladuje a on se razbacuje sa luksuzom i novcem napaćenog i popljačkanog istovremeno narodom zaluđenim kultom ličnosti i strahovladom u kojoj je te pojede noć ako ne misliš kao oni.

  • KaĿea 16.02.2015.

    Ne mogu ni zamisliti život u zemlji u kojoj nikad ne znaš kad ti je zadnji dan. Tko zna koliko će ljudi dugo živjeti u strahu, a kad umre, cijelu naciju obuzeti će tuga i svi će plakati za voljenim vođom. Koliko god mi bili mrski Milanović i Karamarko, ne bi ih mijenjao za ovog bolesnog diktatora. Neka tako i ostane.

  • Babyloader 16.02.2015.

    Vjerovatno je avion lancem vezan za neki ringišpil jer ionako ne može nikamo letjeti s njim...pa samo kruži oko sjeverne koreje

Komentiraj...
Vidi sve komentare