To je to što me zanima!

Akcija Damask: Širom BiH su uhitili 11 radikalnih islamista

Akcija naziva Damask je rezultat višegodišnje kriminalističke istrage kojom je bio obuhvaćen veći broj osoba koje se dovodi u vezu sa terorističkim aktivnostima
Vidi originalni članak

Više od 100 inspektora SIPA-e u četvrtak provodi akciju kodnog imena Damask u kojoj je od ranog jutra diljem BiH privedeno 11 osoba koje se dovode u vezu s terorizmom.

Kako javlja Klix, u tijeku su privođenja i pretresi na više lokacija na području Sarajeva, Zenice, Kaknja, Maglaja i Živinica s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokazi u daljem postupku.

Akcija je rezultat višegodišnje kriminalističke istrage kojom je bio obuhvaćen veći broj osoba koje se dovodi u vezu s terorističkim aktivnostima. Izvodi se u suradnji s pripadnicima Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, MUP-a Tuzlanskog kantona i MUP-a Kantona Sarajevo. 

Više detalja bit će poznato tijekom dana, obavijestili su iz SIPA-e.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • LjiljanaMilovanovic 13.11.2014.

    I sada bi to trebalo ljepo po kratkom postupku i rjesen problem.

  • sabo 13.11.2014.

    Kakvih sve komentara može čovjek pročitati. Ispada da je Bosna tempirana bomba iz koje samo što nisu krenule stotine tisuća bradatih samoubojica. Dajte prestanite. Svaka nacija ima svoje radikale. Tako i Bošnjačka. I kao u svakoj naciji ti radikali su jako mala manjina. Nemojte se bojati bosanaca. Pa prva firma koja je još tijekom rata obnovljena u Sarajevu je bila Sarajevska pivovara. Gdje ćete u Bosni među Bošnjacima naći teroriste. Nema ih. Imaju pojedine zaluđene budale kao Jusuf Barčić koji je poginuo jer nije htio obaviti tehnički i registraciju na starom vozilu (uz obrazloženje da je njega Bog već registrirao :D ) pa se zabio u banderu vozeći neispravno vozilo. Takvih budala ima svugdje. Pojedinci rade gluposti, ne nacije.

  • di santo 13.11.2014.

    misio sam kujac. ..isto kao i Seselj

Komentiraj...
Vidi sve komentare