To je to što me zanima!

Akcija Lionfish: Palo 27,5 tona kokaina, avioni, oružje i dileri

U jednoj od najvećih akcija Interpola u povijesti istražitelji su na području Središnje Amerike i Kariba zaplijenili 27,5 tona droge vrijedne oko osam milijardi eura
Vidi originalni članak

U jednoj od najvećih akcija Interpola u povijesti istražitelji su na području Središnje Amerike i Kariba zaplijenili 27,5 tona droge vrijedne oko osam milijardi eura.

U operaciju Lionfish bilo je uključeno 39 država, a trajala je od 1. do 12. prosinca. Uništeno je čak 50 ilegalnih laboratorija i gotovo 20-ak sletnih pista u džungli koje su krijumčari koristili za slijetanje aviona s drogom.

Dva takva aviona su također zaplijenjena, a uhićeno je čak 442 ljudi povezanih s dilerskim miljeom.

Neumorni istražitelji zaplijenili su 2,2 milijuna dolara u gotovini, više od 100 komada oružja i čak 7,6 tona kemijskih sirovina koje se koriste za proizvodnju droge. Dvoje uhićenih u Dominikanskoj Republici i Peruu na listi su najtraženijih ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SAINT 17.12.2014.

    Neko nije bio plaćen dobro za svoj dio posla i izda je sve. Tako to ide , pohlepa ih sve uništi jednoga dana. Zasluženo.

  • Robert Plant 17.12.2014.

    Predobra vijest, a svima uhicenim trebali su davati stostruku dozu intravenozno i to na licu mjesta.

  • Laku_noc_hrvatska 17.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare