To je to što me zanima!

Akciju za Stephanie podržali Doris Pinčić i Duško Modrinić

Za Stephanie Milda u središtu Zadra tijekom vikenda prodavale su se "Karte života" po 30 kuna. Akciju su podržali jedriličar Šime Fantela te slavni domaći glumci
Vidi originalni članak

Napreduje akcija prikupljanja novca za petogodišnju Stephanie, oboljelu od Anold Chiarijeve malformacije. Operacija joj je zakazana za 27. rujna u čikaškoj bolnici i košta 250.000 dolara. Humanitarnim turnirom u košarci 3 na 3 pod nazivom "Dite zadarsko" prikupljeno je oko 11.000 kuna, na natjecanju na zadarskim Ravnicama u kojem su sudjelovale čak 42 ekipe.  U srijedu će se na zadarskom Višnjiku održati veliki humanitarni koncert domaćih estradnjaka "Mi smo Zadrani, Stephanie je naša". Samo u subotu, kad su otvorene blagajne, prodalo se oko 700 karata. U nedjelju, 23. rujna "obračunavaju" se zadarski portali Ezadar i 057,  a natjecat će se pod sloganom "Za Stephanie smo vratili košarku u Jazine". Organizatori kažu da su nastup potvrdili košarkaške legende  Rađa, Komazec, Giriček, Šarlija, Marcelić, Perinčić, Ružić, Mujagić, Kelečević, Dundov, Žorž, Kovačić, Mrva, Josipović, Longin, Ercegović, Pestić i E. Meštrović. 

Za Stephanie Milda u središtu grada tijekom vikenda prodavale su se "Karte života" po 30 kuna. Akciju na Narodnom trgu podržali su jedriličar Šime Fantela i glumci Tamara Šolentić, Doris Pinčić i Duško Modrinić. Stephanie je bila presretna što je upoznala Doris Pinčić jer oduševljeno gleda Larin izbor svaki dan, a mama Anita kazala nam je da otada Stephanie ne prestaje pričati kako je upoznala omiljenu joj "Laru". Obitelj Milda prošli je petak HZZO-u  poslala zahtjev za liječenjem svoje kćeri u inozemstvu, jer su im iz HZZO-a poručili da bi liječenje platili, ali da nemaju na osnovu čega jer nisu primili zahtjev.

- Iz HZZO-a nam se još nitko nije javio, niti znamo što je s time. U međuvremenu smo saznali da ne možemo tražiti potpis bilo kojeg neurokirurga, nego samo onog koji se bavi takvim malformacijama pa smo sad u potrazi za njim. Nadam se da ne postoji samo jedan takav kirurg u Hrvatskoj jer nam je jedan odbio dati potpis. Stephanie se osjeća dobro kad popije jaki sirup protiv bolova, onda uspije i zaspati. Ali ne smijemo joj ga davati nego četiri puta dnevno. Počela je s jednom žličicom, ali joj to više ne pomaže nego sad uzima po dvije i pol - kazala nam je Stephanienina mama Anita, koja se s tatom Ivicom u ponedjeljak poslijepodne vratila s osječkog humanitarnog koncerta. Za Stephanie je put ipak bio naporan pa je ostala u Zadru s bakom. Roditelji još nisu znali točan iznos prikupljenog novca tijekom vikenda jer nisu stigli otići do banke. 

>>> Svi koji žele pomoći, novac mogu uplatiti u Erste banku na žiro-račun 2402006-1031262160 s pozivom na broj 3102360581 i obavezno s naznakom za Stephanie Milda ili, uplaćuju li iz inozemstva, treba pisati Croatia, S.W.I.F.T CODE ESBCHR22, IBAN HR8924020063102360581

Idi na 24sata

Komentari 58

  • pops 18.09.2012.

    neznam oću na koncert ali karta je u džepu! a ovo u Jazinama se ne propušta za ništa na svitu...grad se ujedinija na jedan neviđen način i nadam se stvarno da će sve poć kako triba...drži se malena!

  • Dadohektor 18.09.2012.

    Ajmo svi pomoći maloj Stephanie. Ja nism dobio plaću 10 mj. pa sam uplatio 50 kn na žiro račun, ako mogu ja možete svi! neka joj je sa srećom!!!

  • jaja04 18.09.2012.

    kada bi svatko od nas komentatora uplatio samo 20 kn, već bi to bila svota...to nas niš ne košta, a njima puno znači...Inače, sramim se naše države i HZZO-a!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare