To je to što me zanima!

Ako idete na more naoružajte se živcima jer su gužve počele

Pred ulaskom na autocestu u Lučkom povremeno su kraći zastoji. Povremeno je pojačan promet osobnih vozila na graničnim prijelazima. Vrlo je gust promet u trajektnim pristaništima i lukama
Vidi originalni članak

Pojačan je promet na većini cestama u smjeru mora, osobito na autocestama: A1 od Zagreba prema Splitu, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka te na Istrarskom ipsilonu, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Pred ulaskom na autocestu u Lučkom povremeno su kraći zastoji. Povremeno je pojačan promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: na ulasku: Kaštel, Rupa, Macelj, Bregana, Metković, Goričan, Nova Sela, Zaton Doli, u oba smjera: Bajakovo.

POGLEDAJTE VIDEO: Na cestama do mora stvaraju se kolone vozila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do završetka radova promet preko Stalnog graničnog prijelaza za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Županja teći će preko pet kolničkih traka za sve vrste vozila, a ne preko 10 redovnih. Stoga je za očekivati smanjenu protočnost i duža čekanja na prelazak državne granice. Korisnike molimo za razumijevanje. 

Vrlo je gust promet u trajektnim pristaništima i lukama, a trajekti i katamarani plove redovito.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • OrcaPerestrojka 09.07.2016.

    Ja jedva čekam da dođem do Zalogajčića u Krnjaku. Najbolja pekarnica u RH.

  • OrcaPerestrojka 09.07.2016.

    Svi žele na to more i bit preplanuli ko Cigo. Kaj smo se za to borili.

  • Wrazica. 09.07.2016.

    Cemu nervoza? Jeste li na godisnjm? Kud vam se zuri? I za ocekivati je da ce biti guzvi, neznam cemu cudenje? Ja se naoruzam tekucinom (nikad neznas gdje mozes zapeti u prometu, a u blizini ni zive duse :p ) dobrom mjuzom... https://youtu.be/Um1m8UEic9A - https://youtu.be/5Q-8stCvYbw - https://youtu.be/bO_tqJmb9tk - https://youtu.be/cedoBlUvBlI - https://youtu.be/qMH0Xglh7GA - https://youtu.be/MoHnffhBwqs i uzivaaamm ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare