To je to što me zanima!

'Ako je Karamarko frajer nek' kaže da se ide na nove izbore'

U 25 godina se nije dogodilo da se sjednica Vlade odgodi bez objašnjenja, pola sata prije, i da premijer jednostavno pobjegne, kaže SDP-ovac koji zagovara nove izbore
Vidi originalni članak

Politički obavještajni klošari namještaju Mostu kako bi od opoziva spasili Tomislava Karamarka, rekao je Gordan Maras (SDP). Pozvao je Karamarka da "ako je frajer kaže da se ide na nove izbore". S druge strane, smatra kako Karamarko "šalje svoje potrčke da napadaju svog premijera". 

-Ja nemam posla sa obavještajnim klošarima - ponovio je. 

- Ovo već graniči s podmetanjima, obavještajni klošari očito pokušavaju, kako bi zaštitili Karamarka, ocrniti Most - poručio je Gordan Maras (SDP). Nastavio je kako je neki dan u svoj sandučić dobio materijale koji su sada izašli van.
 
- Netko tko je interesno povezan sa suprotstavljenom stranom kada su u pitanju nacionalni interesi, ne može obnašati dužnost - zaključio je. Smatra kako je jedino rješenje s najmanje štete da se ide na nove izbore. 

- Nema više nijednog razloga za odgađanje onog što je neizbježno. U 25 godina se nije dogodilo da se sjednica Vlade odgodi bez objašnjenja, pola sata prije, i da premijer jednostavno pobjegne iz Banskih dvora - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • itismeon24 04.06.2016.

    Vidi ovog punoglavca,ti si svoju sposbnost i mstemetiku pokazao an Otvorenom,koja teška b,,,,,,,,kao da je pohađao Grčićevu balvan akademiju.

  • 03.06.2016.

    eto ti si frajer

  • serta007 03.06.2016.

    Zašto si se ošišao na nulu

Komentiraj...
Vidi sve komentare