To je to što me zanima!

Ako je netko bio kontra Mosta, uskoro više neće biti ministar

Ukoliko se pokaže da je netko od ministara iz redova Mosta glasao za Karamarka, a kontra odluke Mosta, taj više neće biti ministar od ponedjeljka, kazala je Strenja Linić
Vidi originalni članak

Ukoliko se pokaže da je netko od ministara iz redova Mosta glasao za Karamarka, a kontra odluke Mosta, taj više neće biti ministar od ponedjeljka, kazala je Mostova zastupnica Ines Srenja Linić i time poslala jasnu poruku svojim kolegama, javlja N1 televizija.

Vlada je u četvrtak poslijepodne održala telefonsku sjednicu na kojoj se očitovala na Prijedlog za pokretanje pitanja povjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Republike Hrvatske Tomislav Karamaru.

"Vlada Republike Hrvatske odbija sve navode Prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja Tomislavu Karamarku, prvom potpredsjedniku Vlade Republike Hrvatske", stoji u priopćenju koje je stiglo iz Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • oktopus21 29.05.2016.

    sto na sve to kaze mudrac grmonja

  • liliana 28.05.2016.

    Al su ovi opasni,kao nekadašnja Partija,svi jednako moraju misliti.Ako Karamarko padne,vi nećete imati niti jednog ministra više ,ali i tako su bez veze.Kojeg imate ministra da je stručnjak?

  • vinko_matic 28.05.2016.

    Stranačka stega.... U biti zazivanje jednoumlja, balkansko-ulizičkog tipa. Čemu onda toliki zastupnici u saboru? Nek metnu po jednog iz stranke, čiji glas vrijedi onoliko koliko dotična stranka ima mandata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare