To je to što me zanima!

"Ako MOL ne demantira svoje priopćenje, pustit ću snimku"

Pokušavaju me osobno diskreditirati i prikazati da sam kao ministar nesposoban. Nikada neću pristati ni podleći pod tim pritiskom, rekao je ministar gospodarstva
Vidi originalni članak

Pokušavaju me osobno diskreditirati i prikazati da sam kao ministar nesposoban. Nikada neću pristati ni podleći pod tim pritiskom jer je Hrvatska moja jedina država i zbog toga branim njezine interese, rekao je u petak ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak i tako demantirao priopćenje MOL-a. Također je, piše Večernji list, citirao staru narodnu poslovicu: ''Ne vjerujte ljudima koji lažu''. Rekao je i da je, ako MOL ne demantira svoje priopćenje, spreman u javnost pustiti cijelu snimku pregovora.

- Pa ćemo vidjeti tko laže i tko pokušava diskreditirati ministra hrvatske Vlade - rekao je Vrdoljak.

MOL je podsjetimo, poslao priopćenje svjetskim medijima u kojem su piše da MOL nije dobio ni jedan konkretan odgovor od ministra Vrdoljaka. 

Podsjetimo, u petak niti peti krug pregovora između MOL-a i hrvatske Vlade nije donio nikakve rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 26.07.2014.

    Svi su znali (osim njih nekoliko) one 2003.g. da je INA predana najvećem konkurentu. Odrazilo se to na gubitak industrije, propast energetike .....Povrat upravljanja tvrtkom bio bi najveći poticaj oživljavanja gospodarstva, a vratilo bi to vjeru u vlastiti kadar. Napokon.

  • jožek2 26.07.2014.

    Čovjek se svim srcem i snagom bori da povrati makar i dio otetog i prodanog blaga uz mito i korupciju a ovdje ga se napada i vrjeđa više nego lopove i kriminalce koji su pokrali i prodali državu u ovom slučaju INU, i čak zahvaljuju Sanaderu i veličaju ga , pa koji su to hrvati

  • Ilija Lopar 26.07.2014.

    madari su cudni igraci hoce da prodaju nesto sto nije njihovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare