To je to što me zanima!

'Ako ne dobijemo mandatara u srijedu, raspisat ću izbore...'

Predstavnici Domoljubne koalicije i Mosta upoznali su me s činjenicom da raspolažu potporom većine, odnosno 78 mandata, poručila je predsjednica
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović obratila se javnosti nakon četvrtog kruga konzultacija na koje su došli Božo Petrov i Tomislav Karamarko.

Predstavnici Domoljubne koalicije i Mosta upoznali su me s činjenicom da raspolažu potporom većine, odnosno 78 mandata u Saboru što su potkrijepili potpisima. Sutra ću održati peti krug konzultacija. Do sutra navečer ćemo imati mandatara ili ću ja imenovati privremenu nestranačku vladu i raspisati izbore - poručila je predsjednica.

Podsjetimo, Most je u srijedu prekinuo pregovore s koalicijom Hrvatska raste jer su, kako je rekao Božo Petrov, predstavnici te koalicije vrbovali zastupnike Mosta na svoju stranu. Kasnije je održano Nacionalno vijeće Mosta, a po izlasku sa sastanka Petrov je rekao da kod predsjednice idu s 15 potpisa. Sa šefom HDZ-a Tomislavom Karamarkom došao je na Pantovčak.

Idi na 24sata

Komentari 339

  • Mikić 23.12.2015.

    Nova vlada MOST i HDZ u koaliciji nisu spremni voditi državu najpošteniji su novi izbori iako su skupi. Danas ćemo vidjeti dali imamo pravu predsjednicu ili ona radi po zapovijedi nekog drugog.

  • Mercedes s klasa 23.12.2015.

    Ponosan sam što nam je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, gdje god idem po svijetu neće me biti sram.

  • ljubica ljubičica_1 23.12.2015.

    Gospđo presednice ! Vrime je da raspišete izbore i ko dobije najviše mandata neka bude premijer .Jer ovo dosad je bilo sve jadno !Svi smo bili taoci Mosta što je velika sramota.A Most taoc crkve !

Komentiraj...
Vidi sve komentare