To je to što me zanima!

'Ako ne riješe pitanje SOA-e, prijete prijevremeni izbori...'

Domoljubna koalicija puca po šavovima i međusobno se obračunavaju. Ne mogu se složiti oko osnovnih stvari. O reformama nismo ništa čuli, rekao je Josip Salapić
Vidi originalni članak

Ako se ovo nastavi, mislim da je Hrvatska pred prijevremenim izborima. Domoljubna koalicija puca po šavovima i međusobno se obračunavaju. Ne mogu se složiti oko osnovnih stvari. O reformama nismo ništa čuli, nema nijednog zakonskog prijedloga – kazao je u emisiji Novi dan televizije N1 saborski zastupnik HDSSB-a Josip Salapić. 

– Ovo što se događa sa SOA-om je krajnje zabrinjavajuće, a saborski Odbor za nacionalnu sigurnost još uvijek nije formiran. Predsjedničko mjesto tog odbora zakonski pripada najvećoj oporbenoj stranci, u ovom slučaju SDP-u. Nijedna druga opcija ne može na to utjecati tko će biti njihov kandidat, zakon je tu jasan. Razlozi za neprihvaćanje Ranka Ostojića ne mogu biti njegove objave na društvenim mrežama vezane za pitanja unutar njegove stranke – rekao je Salapić. 

Naglasio je da moraju postojati jasni razlozi zašto je Lozančić smijenjen i kako je točno prekršio zakon.

– S obzirom na to da je prošlo nekoliko dana od odluke predsjednice, a premijer se još nije javio, to sigurno nije dobro. Saborski odbor bi tu sigurno mogao pomoći – kazao je Salapić.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • bajica1009 09.02.2016.

    Dali ste potporu ovoj vladi koja je na samom početku bila na klimavim nogama i sada zazivate izbore baš konstruktivna tvrdnja.

  • zagabrija 09.02.2016.

    Uh kako ta SOA žulja adezeovce, kamen u cipeli pa ni bijele čarape ne pomažu

  • pravica za sve 09.02.2016.

    Treba ih sve maknuti... najveća prevara biraća do sada u Hrvatskoj... evo još jedne u nizu: PROPADA PREDIZBORNO OBEĆANJE HDZ-a? Ministrica priznala: 'U proračunu neće biti 450 mil. kuna za dar od 1000 eura po djetetu'. A da ne spominjemo sve afere u rekordnom vremenu i rušenje ugleda Hrvatske...

Komentiraj...
Vidi sve komentare