To je to što me zanima!

'Ako ne uštedimo 2 milijarde kuna, čekaju nas novi rezovi'

Ti bi rezovi mogli zahvatiti zdravstvo, socijalnu skrb, mirovinsko osiguranje, obrazovanje i plaće u državnim i javnim službama, rekao je ministar Slavko Linić
Vidi originalni članak

Ako ne uštedimo dvije milijarde kuna, čekaju nas novi rezovi, rekao je ministar Slavko Linić na skupu Hrvatskih izvoznika, piše Večernji list. 

- Ti bi rezovi mogli zahvatiti zdravstvo, socijalnu skrb, mirovinsko osiguranje, obrazovanje i plaće u državnim i javnim službama - rekao je Linić. 

Država više nema prostora za rasterećenje poduzetnika pa je Linić poručio da se u 2014. ne treba očekivati rezanje doprinosa niti će biti poreznih olakšica.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 89

  • ljubica ljubičica_1 12.12.2013.

    evo kako će te uštedet.smanite intelektualne usluge.smanjite ne vladinim udrugama. ukinite neretabilne općine .smanjite plaće u državnim slušbama.smanjite novac za ministarstva jer troše ko pijani milijarderi.onda zastupnicima ako dobijaju odvojen život neka sa tim novcem plaćaju stan di borave.neka sami iz svog đepa plaćaju prevoz jer stvarno su pretplaćeni za svoj rad.ukinit Mesiću davanja jer on je bivši presednik i nebitan je za Hrvatsku.ukinut veleposlanstva tako di ima malo Hrvata a vjerijte istraživala sam i vidjela da više veleposlanstva rade nepotrebno.prodati precednički avijon neka se voze našom kopanijom kroacija erlajns.i mislim da ništo ružno nisam napisala da bi mi prepravljali tekst ipak sam ja pravnik i znam što pisat a što ne.

  • gazimar 05.11.2013.

    Ako se ne riješimo ljudi kao što si ti, nećemo doživjeti bolje sutra. Jer kako vas ima sve više, mi sve više nestajemo. Dobro je rekao Radman. Kad nametnik izjede domačina, slijedi samo kolaps. U ovom slučaju kolabrirat će narod,a izliječit će ga nestanak nametnika.

  • dahhmal 05.11.2013.

    Najlakše je Liniću napasti opet šljakere, kumice i starčeke kaj daju sobicu u najam da prežive ali igrače kaj su milione maznuli u HACu i HGK i ostalima firmama to se ne dira već se gleda da se omogući nekim novima da uzimaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare