To je to što me zanima!

'Ako ne zatomimo stranačke interese, nema sreće za nas'

Milan Bandić je naveo kako su jedina stranka čija nositeljica liste Martina Bienenfeld, inače predsjednica zagrebačke Turističke zajednice, nije u niti jednoj stranci.
Vidi originalni članak

Listu za europske izbore predala je i stanka Milana Bandića. Gradonačelnik Zagreba ponovio je kako je njegova stranka stavila nacionalne ispred usko stranačkih izbora, a dokaz tome su, kaže, sami kandidati  od kojih je 11 nestranačkih ljudi, Jedina stranačka uzdanica na listi je Jelena Pavičić Vukičević. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Struka, kompetencije, karijera, djela, a ne podobni i poćudni - kazao je.  

Bandić je naveo kako je zajedništvo i pomirba ono što Hrvatska želi i može donijeti u EU.

- To želi Hrvatska i to želi Europa od Hrvatske - kazao je. 

Naveo je kako su jedina stranka čija nositeljica liste Martina Bienenfeld, inače predsjednica zagrebačke Turističke zajednice, nije u niti jednoj stranci.   

- Dok toga ne bude u Hrvatskoj nema sreće za ovu zemlju, vjerujte mi dok ovako ne budu stranke prezentirale svoje liste da zatome stranački interes na uštrb nacionalnog interesa. Mi smo jamstvo da će građani 26. svibnja imati tu priliku položiti taj test. Na njima je. Ja sam spasio dušu - rekao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik nije želio odgovoriti na potanje postoji li mogućnost kompromisa s trenutnom upravom kina Europa. 

- To ćete razgovarati s ljudima koji su se zabarikadirali u Kino Europa nije to tema. Ta tema je za mene završena, izdali smo jučer priopćenje - kratko je kazao.

Nije želio govoriti ni o skelama koje su skinute u centru Zagreba, ali su ostale neobnovljene fasade unatoč obećanju. 

- Ništa danas. Ovdje smo zbog predaje lista, koliko god se to vama činilo banalno - zaključio je Bandić. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fenix77 09.04.2019.

    Za vas lopove, sirote dođoše koji su se makinacijama probili na pozicije, poslušnike mafije.. ima nade. Nema nade za državu i pošteni Hrvatski narod dok svi dođoši ne odu odakle su se i dovukli. Potom će biti radnih mjesta za domaći narod, mladi neće odlaziti beznadni već će se vraćati...

  • mrljobrljo 08.04.2019.

    to ..... bi u svakoj normalnoj državi bilo na doživotnoj u zatvoru ali.... u ovoj slučajnoj tvorevini od države čak dobiva i medijski prostor za neartikulirano bosansko trkeljanje.bravo

  • nijetebriga 08.04.2019.

    Mile je svetac, bez stranackog interesa☺☺ zemljo otvori se...Kad vidim tko sve na balkanu u hrv. hoce u EU parlament okrene mi se zeludac za 360°..smanji pogodovanja i uhljebljivanja kumova...prijatelja i poznanika.. a umjesto njih dovedes ljude koji su kvalificirani, mozda ti onda netko povjeruje ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare