To je to što me zanima!

Ako ne završimo pregovore, u pripremi izvješće o napretku

Europska komisija i ove godine će pripremiti izvješće o napretku Hrvatske, iako su političari mislili da je lanjsko bilo zadnje, javlja HTV. Pripremaju ga 'za svaki slučaj'
Vidi originalni članak

Europska komisija i ove godine će pripremiti izvješće o napretku Hrvatske, a završimo li pregovore do lipnja, pripremit će drugi dokument. To je za Dnevnik HTV-a rekao Paolo Berizzi, zamjenik šefa Delegacije EU u Hrvatskoj. Dodao je da moraju početi pripremati dokument jer ne mogu čekati, hoćemo li uspjeti završiti pregovore. Pojašnjava da to ne znači da nećemo završiti pergovore do lipnja, ali da je moguće da to bude i koji mjesec kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DomagojPulisic 02.04.2011.

    Gospodo. Ja bih vas nešto pitao. Da li ste vi Hrvati normalni? Pa što vi mislite da će EU ili 27 zemalja članica moliti vas za učešće. Pa znate li vi da je Hrvatska država u kojoj se osnovna pravila pristojnog života ne poštuju a kamoli zakoni. E to je oznaka paradržave u kojoj živite. I sada, kada bi se konačno mogli malo civilizirati, opet hoćete potonuti u taj svoj nacionalizam i slične pašte. Pa znate li vi da ste 4 puta izabrali vlast koja vas je pokrala? I što još hoćete...učiti svoju djecu da je Pavelić bio heroj i da su ustaše pravi hrvati?- Gledajte... Dajte malo razmislite. Vaša Slavonija, Baranja, obala i ostalo, ništa ne funkcionira. I uostalom...zašto se vaša djeca ne bi upoznavala s drugim kulturama? Zar je to nešto loše?

  • 5252468 02.04.2011.

    EU nezanima narod da mu bude bolje nego more. ravnice ljepote HR i dok nam dode svakakvih nacija u HR onda smo gotovi!

  • 01.04.2011.

    Jedini razlog zašto bi da nas konačno prime je da više jednom prestanemo 'ulazit' u europu. Pa nestižemo ništa radit od tog beskonačnog 'ulaženja u europu'. Cili život bi samo 'ulazili' u europu. Bože sačuvaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare