To je to što me zanima!

Ako putujete budite strpljivi jer se na granicama čeka i 3 sata

Na graničnim prijelazima s BiH u Dvoru, Maljevcu, Ličkom Petrovom Selu, Hrvatskoj Kostajnici i Staroj Gradiški na ulazak u Hrvatsku čeka od sat vremena do tri sata
Vidi originalni članak

Pojačan je promet autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana Lipovac u smjeru Slovenije, a pred naplatnom postajom Ivanja Reka kolona je oko 300 metara, a kolone su i na graničnim prijelazima, izvijestio u 19 sati HAK. 

Na graničnim prijelazima s BiH u Dvoru, Maljevcu, Ličkom Petrovom Selu, Hrvatskoj Kostajnici i Staroj Gradiški na ulazak u Hrvatsku čeka od sat vremena do čak tri sata. Na ostalim prijelazima s BiH čeka oko 15 minuta. 

Na izlazu iz Hrvatske najduže se čeka na GP Macelj, oko sat vremena, dok se na Bregani, Kaštelu i Pasjaku ne čeka duže od 20 minuta. Zbog gužve na graničnom prijelazu Macelj, prometna policija isključuje teretna vozila na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod naplate Sveti Križ Začretje. 

Zbog radova autocesti A1 zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • andi_1 09.04.2012.

    Ja se danas vračao iz Njemačke a tamo kolone kilometrima u pravcu prema sjeveru i njima to normalno....mi odmah plačemo čim je neki zastoj na autoputu ! Najvažnije je ljudi moji stić čitav na odredište a malo čekanja.....pa što žuriti tamo gdje nas čeka cijela vječnost ?!

  • sudacx 09.04.2012.

    Proputovo sam cijeli svijet al ovo je sprdacina!!!problem naplatnih kucica rijesava se vinjetom ,gosti koji ljetuju kod nas tri razloga kao priroda , uvoze svoju hranu i pice ,privatan smijestaj od 15-20 e po osobi ,,, sad znate zasto jer drugdje toga nema pa se pitajte!!

  • dorka 09.04.2012.

    nisam uopće sritan šta gibaju dalje od nas, jer znam da će se nadobudna gamad opet vratit na lito...

Komentiraj...
Vidi sve komentare