To je to što me zanima!

'Ako volite svoju djecu idite iz Hrvatske, idite i ne okrećite se'

SPAŠAVAJTE IH: Anonimni autor poručio je roditeljima da bježe iz Hrvatske ako ne žele da im djeca postanu bezlični nemaštoviti dronovi ubijene kreativnosti
Vidi originalni članak

Na portalu Nastavnici.org, za učitelje i nastavnike objavljena je reakcija anonimnog autora na situaciju oko kurikularne reforme, ostavku ekspertne skupine na čelu s Borisom Jokićem i izgledno ukidanje reforme obrazovanja.

Autor je ovim tekstom poručio da je nada izgubljena, da je za Hrvatsku kasno. Roditeljima savjetuje da isele iz Hrvatske ako vole svoju djecu. 

- Ako volite svoju djecu i želite da izrastu u normalne osobe 21. stoljeća, spašavajte ih. Putovnice, koferi, internet, oglasi. Ako možete, idite. Idite i ne okrećite se. Ako ostanete, vaša djeca će postati bezlični nemaštoviti dronovi ubijene kreativnosti - piše u tekstu. 

Učiteljima i nastavnicima poručuje da učenicima duguju poštenje i rad unatoč besmislenom sistemu.  

Glupost i nesposobnost dokinule su mogućnost da se nešto promijeni, tvrdi.

- I zato bježite dok još možete i dok imate zašto. Mi stariji ćemo se zadržati još neko vrijeme, zabavljati se, guslati i pleasti dok gledamo kako Rim gori, a onda možda pokušavati uspostaviti neki pokret otpora ili bar u katakombama, ispod spaljenih ruševina, pokušavati uspostaviti zametak nekog novog svijeta. Ionako nemamo pametnijeg posla. Ali vi koji imate neposrednu odgovornost, radite po toj odgovornosti. Mislite na svoju budućnost i budućnost vaše djece - zaključio je autor.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • brgud 26.05.2016.

    Mlatite praznu slamu , izmišljate toplu vodu , i uludo trošite novac poreznih obveznika .

  • pijevac 26.05.2016.

    po kojem ključu je netko sposoban za ministra???

  • ja 26.05.2016.

    i šezdeseti godina su rekli idite pa sad nam ponovo govore idite iz ljepe naše. šuvar je za neke bog,

Komentiraj...
Vidi sve komentare