To je to što me zanima!

Đakovo: Stroj za baliranje sijena samljeo muškarca

Perica A. (33) je u ponedjeljak na polju obavljao poljoprivredne radove. Nikome se nije javio, a oko 18 sati su našli tijelo u stroju za baliranje sijena
Vidi originalni članak

Pericu Arlovića (33) iz Đakovačkog Piska u ponedjeljak poslijepodne na poljskom predjelu "Gajgerova pustara", između Đakova i Jošave, usmrtio je stroj za baliranje sijena. Gotovo potpuno zgnječeno i izudarano tijelo nesretnog Perice pronašao je njegov najbolji prijatelj Nikola Žeravica nešto poslije 18 sati. Nikola je tamo došao jer je Perica radio na njegovoj zemlji. Prije toga, Pericu je cijelo poslijepodne pokušala na mobitel dobiti njegova supruga Blaženka (30).
- Nije se javljao, mislila sam da ne čuje zbog buke traktora - kazala je neutješna Blaženka. Prema priči Pericine rodbine, Nikola se bio nemalo iznenadio kad je došao na imanje, a tamo nije nikoga zatekao. Traktor je bio upaljen, a na njemu je bila priključena rolo balirka - stroj za baliranje sijena. Nikola je potom otvorio balirku, a iz nje je ispalo beživotno tijelo Perice Arlovića. Odmah je nazvao policiju, a po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Osijeku tijelo su prevezli u bolnicu. Tamo su, pak, mogli samo utvrditi velik broj ozljeda po cijelome tijelu nastalih djelovanjem mehaničkih sklopova stroja. Prema riječima supruge Blaženke i brata Mate, Perica je u utorak trebao u bolnicu u Zagreb voditi najmlađe dijete, 1,5-godišnju kćer Petru.
- Imamo i dvojicu sinova, Brunu (6) i Dinu (8). Ali, Perica je stalno govorio kako žarko želi kćer. Kad se rodila Petra, Perica je bio izvan sebe od sreće. Jako se vezao uz nju. Ona je malo boležljiva i trebao ju je u utorak voditi na kontrolu kukova u Zagreb. Perica je vjerojatno zbog toga žurio i bio na trenutak nepažljiv - rekla je njegova supruga. Pericu su, inače, obožavali u selu i cijeloj okolici zbog njegove vesele naravi. U nekoliko svatova je bio i čajo, glavni zabavljač. Bio je i vojnik u 3. gardijskoj brigadi. No, otišao je mlad u mirovinu zbog ozljede leđa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dzimsek 09.07.2008.

    Penzioner.Zbog leđa.A išo raditi na polje?I šta ima sad od toga?Ostavio troje djece.Strašno.Moja sučut

  • sanja4 08.07.2008.

    koja užasna smrt.

  • sofia loren 08.07.2008.

    uf hebote!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare