To je to što me zanima!

Aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu kuće u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bomba je eksplodirala u dvorištu kuće u ulici Fra Luje Maruna na kućnom broju 24. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Oštećena su dva automobila. Očevid traje...
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj bacio je u petak oko 23.40 sati aktiviranu eksplozivnu napravu u dvorište obiteljske kuće u zagrebačkoj ulici Fra Luje Maruna na kućnom broju 24. Srećom, nitko nije ozlijeđen. No, oštećena su dva osobna automobila. Više informacija bit će poznato nakon dovršetka policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • LukaBudimir 03.06.2012.

    Ako je vlasnik ovako dobrih auta diler ili da ilelaglno kupuje aute iz amerike i ostalih zemalja mafijas onda.... Ali nije jer mercedes slr samo se kod njega moze kupit!! Znaci mercedes auto prodaje njemu a on drugima, kako je onda diler, kako uspijeva preko granice sve te aute prenjet?? Nije vlasnik nikakav mafijas nego ljudi ljubomorni!

  • Goran NinaBugarinovic 02.06.2012.

    mafijan u hr,to nije moguce

  • HRVAT ALI PRAVI 02.06.2012.

    Vidim po minusima da se u Zagrebu zagovara bacanje bombi pa onda ni vi koji dajete minuse niste nista bolji od tog kriminalca koji je bacio bombu ili je to jal zasto bi neko vozio dobar auto ajde onda svi na ficeke pa da bude mira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare