To je to što me zanima!

Aktivisti Živog zida ilegalno priključuju vodu isključenima

U opisu ispod videa na YouTubeu, koji traje više od tri minute, istaknuli su da je voda temeljno ljudsko pravo ''bez obzira što gospoda iz Holdinga mislila o tome''
Vidi originalni članak

Aktivisti Živog zida na svojem YouTube kanalu objavili su video u kojem pokazuju kako spajaju cijevi i ljudima kojima je zbog neplaćenih računa isključena voda vraćaju istu u optjecaj. 

U opisu ispod videa koji traje nešto više od tri minute istaknuli su kako je voda temeljno ljudsko pravo ''bez obzira što gospoda iz Holdinga mislila o tome''. 

Podsjetimo, Živi zid je nedavno počeo korisnicima ilegalno spajati i dovod električne energije kojima je zbog dugova isključena. I tim akcijama pohvalili su se na YouTubeu, na što su reagirali iz HEP-a te upozorili kako je Živi zid ''uključenjem kupaca na električnu mrežu počinio niz nezakonitih radnji''. Istaknuli su i kako nelegalno priključivanje struje može biti opasno po život i zdravlje ljudi, a iz objavljene snimke vidi se da je ''mjerno mjesto ostalo tehnički neispravno''. 

Idi na 24sata

Komentari 205

  • zora888 12.06.2015.

    uuu što se tu web hdz-sdp plaćenika sjatilo da truje protiv živog zida."krivično djelo",bla bla.čujem da vam plaćaju po postu.lol vrijeme vam je isteklo.narod prepoznaje da jedino živi zid radi za njega

  • NinaPetkovic 05.06.2015.

    Bravo Živi Zid! Sram da bude svakog političara koji laže da izlazimo iz recesije a svakodnevno nekom isključuju struju i vodu, osnovne sirovine za život! Bravo i podržavam sve one kojima je čovjek iznad profita! Živi Zid jedini staje uz obespravljene građane, kapa do poda jer se jedino na ovaj način skrenula pažnja na ovaj problem i pokazala prava slika stvarnosti!

  • Revolucija_2 05.06.2015.

    Bravo Živi zid za ovu akciju! Pravo na vodu treba imati svaki čovjek. Svi vi koji gunđate protiv toga i nazivate ih anarhistima, sramite se i okrenite se malo oko sebe. Nitko od vas ne čini ama baš ništa za druge ljude. Toliko je gladnih i siromašnih ljudi da toga niste svjesni. Vi podržavate one koji su nas doveli do propasti. Sve dok budete filozofirali iz svojih fotelja neće se promijeniti ništa, samo će biti sve više onih koji nemaju ni vodu. Toliko o tome koliko ste osviješteni! Gledate samo svoje interese, izađite više iz tog začahurenog rvackog oklopa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare