To je to što me zanima!

Napadač je dobio prekršajnu prijavu, ali i njegova žrtva isto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojka, koja povremeno volontira za 'Građansku akciju', približila se skupu, ali tada je jedan od sudionika skupa povikao 'Ku*** me snima!' i nasrnuo na nju
Vidi originalni članak

'Građanska akcija' će u srijedu u pet minuta do 12 sati ispred MUP-a u Zagrebu iskazati nezadovoljstvo radom policije. Smeta ih naime što je njihova aktivistica isto kao i njezin napadač dobila prekršajnu prijavu. 'Građanska akcija' je najavila kako će od ministra policije Ranka Ostojića tražiti da objasni aktivistici "da drugi put ne vrišti dok ju napadač mlati, jer time remeti javni red i mir". 

Podsjetimo, HDZ je u ponedjeljak organizirao skup povodom obljetnice smrti Franje Tuđmana. Pripadnici 'Građanske akcije' su se okupili i mirno prosvjedovali. Razvukli su transparent dug desetak metara na kojemu je pisalo 'Detuđmanizacija'. 

- Djevojka koja nije članica već povremeno volontira za 'Građansku akciju' snimajući kamerom, približila se skupu no tada je jedan od sudionika povikao 'Ku*** me snima!' i nasrnuo na nju - tvrde u 'Građanskoj akciji'. 'Građanska akcija' je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju muškarca za kojeg tvrde da je napadač. 

- Aktivistica je ozlijeđena, uz lakši potres mozga te brojna nagnječenja. Skupa kamera je uništena - kažu u Građanskoj akciji. 


Idi na 24sata

Komentari 206

  • BARUH 12.12.2013.

    Eto kako izgleda novopredstavljeni program KRADEZE-a Što neide milom može naravno silom, Kojeg li muškarčine tući ženu, pa kad je toliki Junačina što nije izazvao na primjer, klička, a on tuče ženu. A i zakon nam je jasno pokazao kakav je, na zapadu bi za to debelo odgovarao, a kod nas je jednostavno, oboje krivi i stvar riješena. Dakle prema novom programu u Ustav ulazi pravo jačega, ako ne silom onda financijski. Bravo za KRADEZE.

  • kamen sa srca 12.12.2013.

    Ta cijela farsa me podsjeća na policajca koji je snimao umjetnička djela u Nadanovoj kući i gdje bi se moglo dogoditi da on nadrapa i više od samog Nadana.Dakle,ono što tražimo je vodič kako se pristojno ponašati kao žrtva a ne sad tu jaukati ako te netko mlati.E Nenade Viduka,što tek tvoja supruga proživljava kod kuće s tobom,možda i to uskoro ispliva na površinu...

  • ma nemoj mi reć 12.12.2013.

    došla ekipa sa kamericom snimati i provocirati, ko i obično. Zašto ovi na komemoraciji nisu imali kamere? Sve pripremljeno da bi se nekog popljuvalo i to po nalogu stranke na vlasti. Znaju oni kako se radi u KGB-u, imaju iskustvo od 1945.

Komentiraj...
Vidi sve komentare