To je to što me zanima!

Al Qa'ida u novoj poruci poziva na ubijanje svih Amerikanaca

Poruka koju je Anwar al Awlaki objavio na islamističkim stranicama na internetu traje 23 minute, a rekao je da nikome ne treba dozvola za ubijanje Amerikanaca
Vidi originalni članak

Radikalni jemenski islamistički svećenik, Anwar al Awlaki, u novoj video poruci poziva na ubijanje Amerikanaca. Anwar al Awlaki navodno je šef ogranka Al Qa'ide na Arapskom poluotoku. Poruka traje 23 minute, a objavili su je na radikalnim islamističkim internetskim stranicama. Awlaki je naglasio da nikome ne treba dozvola za ubijanje Amerikanaca. Ističe i kako arapski te jemenski lideri nisu kvalificirani da vode stado ovaca, a kamo li državu. 

Internetska stranica You Tube je prošlog tjedna uklonila nekoliko stotina videa u kojima Al Qa'ida poziva na džihad. Objasnili su kako takve poruke i snimke predstavljaju govor mržnje i potiču na nasilje. Američko ministarstvo obrane u siječnju ove godine je izvijestilo kako je Awlaki 'problematičan'. Istaknuli su kako promovira terorizam te nije samo svećenik i jako je opasan, piše Herald Sun

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Čelava Baba 09.11.2010.

    Ovaj lik sa slike izgleda toliko retardirano, da ne bi bio u stanju ubiti sebe, a kamoli nekog drugog :)

  • TITTO 09.11.2010.

    . ..NAŠA SFRYY&OZZNA-DEŠIFRERI iZZ NOGOMETNOG KLUBA ŠIROKOG BRIJEGA SSU RAZUMJELLi PORUKU i GRUUNILLi DVA POLJSKA VLLAKA(ULJE+BENZINA) U VAZDUH. ..DRAGI DRYYŽE AN"WAR ALL AW"LAKI-ČEKAMO NOVE NAREDBE ZZA AKCIJE. ..SFRYY&OZZ"NICA(ŠIROKI BRIJEG). ..

  • Harun32 08.11.2010.

    Da je Amerima bio cilj pohvatati Bin Ladena i njegovu bandu,oni bi to davno ucinili kao i sa Sadamom. Ovako moguce je da oni negdje sada uzivaju pod drugim identitetom s obavezom da se povremeno jave tek toliko da se ne zaborave i da budu stalni alibi za nova zarista i veca stradanja. Nisu oni nikakvi vjernici. Koji bi vjernik svoj vjerski objekt skrnavio ili rusio? Odgovorno tvrdim nijedan. Samo nevjernici koji ni u sta dobro ne vjeruju vec samo u vlast,novac i sve sto je materijalno dok duhovno je njima strano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare