To je to što me zanima!

Albanac koji je ubio Srbina i dvojicu ranio predao se policiji

Krstimir Pantić, predsjednik općine Kosovska Mitrovica, kaže kako vojska maltretira narod u općini Zubin Potok. Osumnjičenik se skrivao na području općine Istok...
Vidi originalni članak

Albanac koji je u četvrtak ubio jednog, a dvojicu Srba ranio, predao se u petak kosovskoj policiji u Peći. Osumnjičenik je iz sela Lukavac u općini Istok, a poslije ubojstva skrivao se na tom području.

Istragu je preuzeo EULEX, a tijelo preminuloga Miodraga Komatine (64) prebačeno je u Prištinu na Institut za sudsku medicinu. Predsjednici općina na sjeveru Kosova najavili su da su spremni na nastavak pregovora o barikadama, ali žele razgovarati samo sa zapovjednikom KFOR-a Erhardom Drevsom.

Ali, oni to uvjetuju povlačenjem vojske. Krstimir Pantić, predsjednik općine Kosovska Mitrovica, kaže kako vojska maltretira narod u općini Zubin Potok.

Predsjednik Srbije Boris Tadić rekao je kako je neophodno osigurati mir i stabilnost na Kosovu, omogućiti kretanje KFOR-a i Euleksa pod uvjetom da ne prevoze pripadnike prištinskih institucija. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ping-pong 21.10.2011.

    Vjerujem da ga je ubio, ali to su neke susjedske svađe, to je nešto među njima, tko zna od kada. To nema veze sa politikom! Ubojstvo je ubojstvo i tko god ga počinio treba odgovarati!!

  • giska93-car 21.10.2011.

    kad cemo u novi soping vec jednom...

  • sunshine86 21.10.2011.

    ne kužim zašt meni teža opomena,pa nisam ga ja ubio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare