To je to što me zanima!

Albanci s Kosova planiraju ubiti srpskog ministra?

O planiranju atentata na srpskog ministra Vuka Jeremića direktora policije upozorila je sigurnosna služba. Atentat je, kažu, moguć i u Beogradu
Vidi originalni članak

Srpska Sigurnosno-informativna agencija obavijestila je direktora policije Srbije Milorada Veljovića o tome da albanske terorističke organizacije s Kosova planiraju atentat na ministra vanjskih poslova Srbije Vuka Jeremića, piše Press. Albanski teroristi planiraju izvršiti atentat na Jeremića dok bude u inozemstvu, ali nije isključena ni mogućnost da ga organiziraju i u Beogradu. U informaciji sigurnosne službe, koja nosi oznaku 'službene tajne', od policije se traži da odmah podigne mjere sigurnosti Vuka Jeremića, kako u Srbiji, tako i u inozemstvu. Press navodi da se odlučio na objavu ove informacije mada je pod oznakom službene tajne, i zbog toga što je u Srbiji prije samo pet godina ubijen premijer Zoran Đinđić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • milangirl86 12.12.2008.

    Razlika između njega i Đinđića je ogromna!! Ovaj priča previše gluposti i fantazira!! Đinđić ih je mogao izvući sa demokratskim promjenama,ali eto, čovjek dobio metak, Nezasluženo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare