To je to što me zanima!

Albanski premijer Rama otkrio što mu je rekao Milanović: Budi svoj! Nikad ne zaboravi tko si

Budi svoj! Nikad ne zaboravi da si ti - ti i nemoj nikada ni pomisliti biti netko drugi da bi nekome udovoljio, savjet je koji je dobio od Milanovića
Vidi originalni članak

Bilo ga je fascinantno slušati zbog njegovog dugog iskustva u službi, zbog njegovih različitih i čvrstih stavova. Razgovarali smo o odnosima, izazovima, o regiji zasigurno i također o svijetu, načinu kamo on ide, rekao je za Dnevnik.hr premijer Albanije Edi Rama.

Albanski premijer otkrio je detalje Milanovićeva posjeta i njihovog odnosa. Milanović je svojedobno bio savjetnik albanskog premijera. 

MILANOVIĆ SE OGLASIO 'Dio izraelske administracije je drsko i bezobrazno reagirao na moj komentar o napadima'

- Budi svoj! Nikad ne zaboravi da si ti - ti i nemoj nikada ni pomisliti biti netko drugi da bi nekome udovoljio - savjet je koji je dobio od Milanovića.

Hoće li do 2030. godine Albanija ući u EU?

- Mi smo, naravno, na pravom putu. Napredujemo, radimo nove korake sa svim poteškoćama. Naučili smo na teži način da nije sve u datumima. Bolje da ne gledate datume s Europskom unijom jer biste mogli ostati razočarani - rekao je Rama.

- Mislim da ne bi trebalo biti ili-ili, mislim da bi trebala biti Ukrajina i mi zajedno - rekao je.

KOMENTIRAO I DJEČJI DOPLATAK Plenković tvrdi: Za razliku od nas, drugi na svinjskoj kugi žele parazitirati. Mi smo za istinu...

Prokomentirao je i  sankcije prema Srbiji od strane Europske unije zbog svega što se dogodilo na jugu Kosova.

- EU je uveo neke sankcije ili neke restriktivne mjere Kosovu. I nakon ovoga što se dogodilo i nakon što je Beograd proglasio nacionalni Dan žalosti za zločincima koji su ubili snage sigurnosti. Kad su ubili policajca, Unija ne bi smjela okrenuti glavu na drugu stranu - rekao je.

POSJETIO ALBANIJU Milanović: Nepravedno je da je Albanija ušla u NATO još 2009., a daleko je od toga da uđe u EU

Ovaj tjedan susreo i s premijerom Andrejem Plenkovićem.

- Zoran mi je stari, blizak prijatelj. Tako da neću birati strane. Samo ću reći da se osjećam počašćeno što sam prijatelj s obojicom. S Andrejem imam također odličan odnos, on je drugačiji od Zorana - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ferata 18.10.2023.

    reka mu je nikad ne zaboravi da si šiptar... i nije neki dobronamjeran savjet

  • bečar-bečar 18.10.2023.

    to ne bi trebao biti savjet,to je normativ 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare