To je to što me zanima!

Album s papinim pjesmama stigao u hrvatske dućane

Skladbe na papinom albumu izvode britanska kraljevska i rimska filharmonija. Album ima osam pjesama na kojima papa pjeva na nekoliko jezika
Vidi originalni članak

Album Alma Mater pape Benedikta XVI posvećen Djevici Mariji stigao je i u hrvatske trgovine. Skladbe su mješavina gregorijanskih napjeva, suvremenih melodija i praćene glasom pape koji pjeva na nekoliko jezika. Skladbe su pisali Talijan Stefano Mainetti koji je jedini katolik. Ostala dvojica, Britanac Simon Boswell i Marokanac Nour Eddine, su ateist i musliman. Prije Benedikta je papa Ivan Pavao II također objavio glazbeni album, a s pjesmama je ušao i na top ljestvice. Benediktov album kod nas se prodaje za oko 135 kuna u Glasu koncila, a zarada bi trebala ići za glazbeno obrazovanje siromašne djece diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • casio 14.12.2009.

    I sad će svećenik na misi preporučiti da se to kupi,a ovce koje slušaju će odmah potrčati u dućan. Koji je to biznis.

  • trešnja 14.12.2009.

    Bolje bi bilo da je papa propjevao istinu...onu koju već stoljećima skrivaju od naivnog naroda koji mu-im još uvijek vjeruje.

  • user_36418 14.12.2009.

    o majko mila...jel vi to ozbiljno? Papa izdao album? dajte to zvuci ko neki vic...prestrasno....bolje da ne komentiram onak kak stvarno zelim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare