To je to što me zanima!

Aleksandar Vučić skuplja 50 tona zlata za rat? 'Sve mora u Beograd. Imamo pun trezor'

NOVI EXPRESS Iz brojnih europskih trezora povukli su sve svoje zalihe i dovukli ih u beogradski sef, a sad idu u veliku kupnju novih tona plemenitog metala. Računaju na opskrbu iz kineskih izvora
Vidi originalni članak

Moramo nastaviti kupovati zlato kako bismo ojačali naše rezerve, kako bismo se bolje suočili s rizicima za našu zemlju, izjavio je to srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Naime, Vučić je prije nekoliko mjeseci, nakon sastanka s predstavnicima MMF-a, pitao jesu li srbijanske rezerve zlata u inozemstvu i kako on misli da bi sve zlato trebalo prebaciti u Srbiju. Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković mu je odgovorila kako se nalazi u Bernu u Švicarskoj i jedna tona u Londonu koja je ostala još iz onog vremena, nakon čega joj je Vučić rekao kako misli da bi sve zlato trebalo prebaciti u Srbiju, jer se nikad ne zna što će se dogoditi u svijetu. Nakon te predsjednikove opaske, Tabaković je u roku od dva mjeseca organizirala prebacivanje svih rezervi zlata u Srbiju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 21

  • Luj16 05.12.2021.

    meni se čini da se on sprema na bežaniju kao kralj Petar, Pavelić itd...sa kuferima sa zlatom u Rusiju

  • donhikot 04.12.2021.

    Ako je tako, oni bar imaju u zlata

  • Sretno Dijete 04.12.2021.

    Uhičeni su mu privatni timovi za likvidaciju sad shvača da je nevolja.. Nema sumljivih smrti novinara i radikala u zadnje vrijeme.. Narod mu je pred kućnim pragom. Ili ce emigrirati ili ce probati zakuhati rat sta ga "ovi" vec dugo huškaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare