To je to što me zanima!

'Ako nisam stavio potpis za Petrova onda je to omaška...'

Mi smo potpisivali jedno desetak raznih papira i ja vjerojatno za još nešto nisam potpisao, možda ni za sebe. Ali glasovao sam za Petrova. Vjerojatno je to omaška, rekao je Reiner
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Sabora Željko Reiner rekao je za RTL da nije ni izdaleka zadovoljan s onim što je učinio u Saboru jer se u tom kratkom vremenu nije ni moglo puno učiniti.

- To je bilo turbulentno, kao što znate, politički s puno vrludanja, s puno nesigurnosti, s puno neujednačenosti. A sve je to potrebno da bi država normalno funkcionirala. Prema tome, sve se to održavalo i na Sabor - rekao je Reiner.

- Pa ja ne bih nikoga optuživao niti mislim daje itko bez grijeha. Međutim, to je jedna činjenica. Što ćemo se okretati u nazad, ja mislim da uvijek treba gledati unaprijed - odgovorio je Reiner na pitanje koliko je za takvo stanje kriv koalicijski partner Most.

- Očekujem od Petrova prvo da ima dobre živce jer mu je to potrebno na ovom mjestu, da se uvijek striktno pridržava poslovnika Sabora i Ustava. Onda ne može pogriješiti - dodao je Reiner.

- Zanimljivo da neki komentiraju da nisam stavio potpis za kandidaturu Bože Petrova za predsjednika Sabora. Naime, otprilike, mi smo potpisivali jedno desetak raznih papira. I ja vjerojatno za još nešto nisam potpisao, možda ni za sebe. Ali, kao što ste vidili, glasovao sam za Petrova. Prema tome, vjerojatno je to omaška, ako je, onda je to omaška, a možda čak ni za sebe nisam potpisao u toj brzini - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • bajica1009 16.10.2016.

    Ej godine što mi činite akademijo šta da se radi kad se nezna što treba da se radi a baš smo stručni, jadna nam majka kad osnovno neznaju a što će biti u budućnosti,,,,,

  • ina67 16.10.2016.

    Omaška

  • japanokinez 15.10.2016.

    Mi smo tako čudni, ovaj lik je toliko odbojan i toliko dugobojaš da dok ga gledaš, boli, a kad ga jos moras slusati dobijaš urtikario.

Komentiraj...
Vidi sve komentare