To je to što me zanima!

Amazon prvi predstavio svojim korisnicima "Cloud Player"

Amazon je prvi predstavio cloud servis koji omogućuje sigurno spremanje i slušanje glazbe na internetu. Ovim potezom iza sebe su ostavili konkurenciju Apple i Google
Vidi originalni članak

Amazon je u utorak ujutro predstavio svoju novu uslugu koja omogućava korisnicima sigurno spremanje muzike na web server kompanije umjesto na korisnikov hard disk, tzv. cloud uslugu slušanja glazbe, prenosi Washington Post. 

Ova usluga nazvana Cloud Player omogućit će vrlo jednostavno učitavanje liste pjesama s osobnog računala na server kompanije koje se onda mogu slušati tamo gdje postoji pristup internetu i to preko Appleovih i Android uređaja. Amazon će svojim korisnicima dati 5 GB besplatnog prostora koji će kupnjom bilo kojeg MP3 albuma moći nadograditi do 20 GB. 

Ovim potezom Amazon je prestigao Apple koji je takav sličan servis nazvan Lala kupio još krajem 2009., no ugasio ga nekoliko mjeseci kasnije, dok Google još uvijek radi na svom Cloud glazbenom servisu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentator s marsa 29.03.2011.

    nevidim prevelikog smisla toga. vjerojatno ce neki to i koristiti ali mislim da se nikad nece omasoviti. jer zasto bi ja 5GB drzao na internetu kad eto recimo ja imam mp3 koji mi stane u mali đep od 8 GB koji mi je i vise nego dovoljan i vise nego prenosan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare