To je to što me zanima!

Ambasada SAD-a u Zagrebu krije špijunsku bazu za NSA?

U svojim navodima The Independent se pozvao na navode američkog zviždača Edwarda Snowdena. Kažu kako se jedinica za špijuniranje nalazi u krovu zgrade
Vidi originalni članak

Britanski list The Independent objavio je kako se u ambasadi SAD-a u Zagrebu krije špijunska baza, koju koriste NSA i CIA. 

Dodali su kako se slične baze nalaze u Budimpešti, Frankfurtu, Ženevi, Kijevu, Moskvi, Madridu, Rimu i mnogim drugim gradovima.

U svojim navodima The Independent se pozvao na navode američkog zviždača Edwarda Snowdena. Kažu kako se jedinica za špijuniranje uglavnom nalazi u krovovima zgrada veleposlanstava. Podatke koje prikupe, šalju u centar agencija u Marylandu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • EkgElektrokardiogram 07.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • EkgElektrokardiogram 06.11.2013.

    Za rješavanje poslovne konkurencije , te prikupljanje informacija o vašim strateškim planovima i proizvodima sigurno su zainteresirani vaši poslovni konkurenti. Znajte iskoristit će svu moguću tehniku kako bi vas prisluškivali i saznali vaše strateške odluke. U posljednje 3 godine broj prisluškivanih poslovnih razgovora povećao se za 300%. UPOZORENJE! Svi telefoni se lako mogu prisluškivati. Već danas svoje poslovne informacije trebate zaštiti s KRIPTOtelefonom. To je investicija koja se može vratiti već kod vašeg sljedećeg telefonskog razgovora.

  • EkgElektrokardiogram 06.11.2013.

    Diplomatska predstavništva su u stranim državama neprestano izložena prisluškivanju. Diplomat ste, nalazite se u drugoj državi i trebate hitno kontaktirati svoje ministarstvo vanjskih poslova preko komunikacijskih kanala te iste države. Da bi zaštitili svoj razgovor morate koristiti kripto uređaj. Da li koristiti kripto uređaj koji vam je prodala ta ista država ili neka njima prijateljska? UPOZORENJE! Jedino ste s KRIPTOtelefonom sigurni jer nema «back door» i jer ima jak i provjeren algoritam a kod svakog razgovora generira se slučajni 832-bitni ključ koji se na kraju briše. Vaš razgovor u najgorem slučaju najjača računala na svijetu mogu dekriptirati tek za milion godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare