To je to što me zanima!

Američka vojska: Ubili smo dva borca Islamske države u Siriji

Američka vojska priopćila je u nedjelju da je ubila dva visokorangirana borca terorističke skupine Islamske države u zračnom napadu na istoku Sirije
Vidi originalni članak

Američko središnje zapovjedništvo u Tampi reklo je da jedan od boraca bio Anas, pokrajinski dužnosnik Islamske države koji je bio uključen u "smrtonosne zavjere" i operacije skupine na istoku Sirije.

"Opsežno planiranje uloženo je u ovu jednostranu operaciju kako bi se osigurao njezin uspjeh", rečeno je. "Prvotne procjene ukazuju nema ubijenih ni ozlijeđenih civila."

SMRT VOĐE Vođa Islamske države raznio se nakon što su ga opkolili vojnici: 'Borio se s neprijateljima Boga'

Američka vojska obično je raspoređena u područjima Sirije koje kontrolira turska YPG milicija i njezini saveznici. Američke snage podržavaju njihovu borbu protiv Islamske države u tim područjima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.12.2022.

    NATO avioni su prije par godina bombama sa osiromašenim uranom gađali ciljeve u Siriji, Libiji, Iraku, Afganistanu, itd. i to još uvijek rade, samo tajno. Bombarduju ilegalno te priznate zemlje u UN, a kad to čini Rusija u Ukrajini, e onda se pozivaju na medjunarodno pravo. Kakva dvolična i licemjerna teroristička organizacija, kojoj mi moramo plaćati za članstvo u NATO-u.

  • 11.12.2022.

    Sta ovi jos tamo rade??a znam sigurno naftne busotine cuvaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare