To je to što me zanima!

Američki marinci piju kobrinu krv, jedu kukce i ubijaju kokoši

Tajland: Vježba je trajala dva tjedna, a završila je 17. veljače. Poznata je pod nazivom "zlatna kobra", a u njoj sudjeluje 13.000 vojnika iz 20 nacija
Vidi originalni članak

Američki marinci pili su kobrinu krv na vježbi preživljavanja u Tajlandu. Jeli su i kukce te zavrnuli vratom  barem jednoj živoj kokoši. Vježba je trajala dva tjedna, a završila je 17. veljače. 

Poznata je pod nazivom "zlatna kobra", a u njoj sudjeluje 13.000 vojnika iz 20 nacija, uključujući SAD, Tajland, Indoneziju, Japan, Maleziju, Singapur i Južnu Koreju. 

Vježba Amerikancima omogućava da se bolje "povežu" s vojskama u Aziji, piše Daily News

Također, američkim vojnicima ona služi i da se nauče snalaziti u džungli. Tajlanđani Amerikancima pokazuju oruđe i resurse koje u džungli mogu koristiti kako bi preživjeli. Vojnici tijekom ova dva tjedna sudjeluju i u humanitarnim projektima. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • IvanCeković 18.07.2013.

    i još nakon svih rituala koje koriste od gesla in god we trust pa sad do ovog, izgubili su sve ratove u zadnjih 40 godina koje su oni započeli. Nevjerojatno.

  • fellix 27.02.2013.

    Što se sve može očekivati od ovih amerikenjaca !!!!

  • FilipKramarić 25.02.2013.

    Hrvat je rođeni ratnik, to nam je u DNK... svi ovi ameri koji su skupine ološa su nitko i ništa bez svoje tehnologije. Hrvati su pokazali za što su sposobni ne samo u domovinskom ratu već na bojištima kroz 1000 godina još od početka. Nemojte misliti da smo slabi samo zato što je takva situacija trenutno u domovini. Da nas ima 10 puta više i da smo složniji bili bi među vodećim silama ove planete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare