To je to što me zanima!

Američki vojni helikopter pao u Kaliforniji, poginula dva vojnika

Pilot i kopilot su poginuli dok su bili na rotirajućoj vježbi u bazi Mojave, rekli su iz američke vojske. Helikopter se srušio u subotu ujutro, a još se istražuje zbog čega je pao
Vidi originalni članak

Američki vojni helikopter Apache AH-64  srušio se u subotu ujutro u Kaliforniji pri čemu su poginula dva vojnika, izjavio je glasnogovornik američke vojske.

O nesreći helikoptera AH-64 Apache u Nacionalnom središtu za izobrazbu u Fort Irwinu u južnoj Kaliforniji istraga je u tijeku, izjavio je glasnogovornik američke vojske pukovnik Jason Brown.
Drugi glasnogovornik vojske izjavio je da su pilot i kopilot poginuli, ali nije naveo imena, rekavši kako njihove obitelji još nisu obaviještene.

Posada  zrakoplova i vojnici nalazila se u Fort Carsonu u Coloradu na rotirajućoj vježbi u bazi Mojave, izjavila je Brandy Gill, glasnogovornica vojske u Fort Carsonu. Helikopter je oko 1 sat po mjesnom vremenu, rekla je Gill.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • --- DAVOR --- 21.01.2018.

    Tko se mača lača od mača pogiba! Tražili su dobili su! Da su bili u budističkom hramu i širili mir i ljubav nebi bili sad mrtvi!!

  • jo2hn8ny 21.01.2018.

    Tehnički kvar, a možda i ljudska pogreška.

  • juricajuric179 21.01.2018.

    I takve rabljene i izraubane helikoptere koji padaju uvozi naša Hrvatska i njima se hvali naš ministar krstićević.

Komentiraj...
Vidi sve komentare