To je to što me zanima!

Amerikanac (79) koji je pao sa zidina ima višestruke prijelome

Podsjećamo, državljanin SAD-a nešto nakon 15 sati pao je sa dubrovačkih zidina na terasu franjevačkog samostana. Očevid je još uvijek u tijeku
Vidi originalni članak

Muškarac (79) koji je u četvrtak pao s dubrovačkih zidina još je u životnoj opasnosti. Potvrdio je to za Libero portal ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Mario Bekić.

- Strani državljanin nije izvan životne opasnosti, ima ozljede više organskih sustava i višestruke prijelome - rekao je dr. Bekić. Unesrećeni se trenutno nalazi na intenzivnom odjelu.

Podsjećamo, državljanin SAD-a nešto nakon 15 sati pao je sa dubrovačkih zidina na terasu franjevačkog samostana. Policija je oko 15.30  sati od Hitne dobila dojavu o nesreći, a očevid je još u tijeku.

- Ne znam nikakve detalje, već samo ono što su i meni rekli. Kako su mi ispričali, posjetitelj se nagnuo preko zidina i pao na taracu franjevačkog samostana. Pad je preživio, stigla je hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu - rekao je Lukša Hanza iz Društva prijatelja dubrovačke starine koje upravlja dubrovačkim zidinama za Dubrovnik.net.

Fratar koji je pronašao starca nije želio prepričati što je vidio, jer ga je policija tako zamolila.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • domoljub029 17.05.2019.

    Nalokati se pa bauljati po zidinama i iskušavati sreću

  • ivek_988 17.05.2019.

    Da se ne radi možda o Sandoru Cleganeu?

  • Pobotchnick Leeyoobo 16.05.2019.

    mladost ludost. zarast će to dok se bude ženio

Komentiraj...
Vidi sve komentare