Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amerikanac (79) koji je pao sa zidina ima višestruke prijelome

Podsjećamo, državljanin SAD-a nešto nakon 15 sati pao je sa dubrovačkih zidina na terasu franjevačkog samostana. Očevid je još uvijek u tijeku

Foto: Željko Tutnjević/Libero
22 komentara

Muškarac (79) koji je u četvrtak pao s dubrovačkih zidina još je u životnoj opasnosti. Potvrdio je to za Libero portal ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Mario Bekić.

Foto: Željko Tutnjević/Libero

- Strani državljanin nije izvan životne opasnosti, ima ozljede više organskih sustava i višestruke prijelome - rekao je dr. Bekić. Unesrećeni se trenutno nalazi na intenzivnom odjelu.

Podsjećamo, državljanin SAD-a nešto nakon 15 sati pao je sa dubrovačkih zidina na terasu franjevačkog samostana. Policija je oko 15.30  sati od Hitne dobila dojavu o nesreći, a očevid je još u tijeku.

Foto: Željko Tutnjević/Libero

- Ne znam nikakve detalje, već samo ono što su i meni rekli. Kako su mi ispričali, posjetitelj se nagnuo preko zidina i pao na taracu franjevačkog samostana. Pad je preživio, stigla je hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu - rekao je Lukša Hanza iz Društva prijatelja dubrovačke starine koje upravlja dubrovačkim zidinama za Dubrovnik.net.

Foto: Željko Tutnjević/Libero

Fratar koji je pronašao starca nije želio prepričati što je vidio, jer ga je policija tako zamolila.

Možda vas zanima i ovo:
Message