To je to što me zanima!

Amerikanac ubio suprugu i petero djece i u bijegu je

Damas je od prije poznat policiji po nasilju. Za njim je odmah izdana tjeralica, a mediji su objavili njegovu fotografiju i opis, kao i opis njegova auta
Vidi originalni članak

Američka policija pronašla je u subotu navečer u obiteljskoj kući na Floridi tijela petero djece i žene. Sumnjaju da ih je ubio njihov otac i suprug Mesac Damas (33). Policiju je nazvala Damasova šogorica jer joj se sestra nije javljala. Ona je pustila policiju u kuću. Iz šerifova ureda zamolili su javnost za pomoć u traženju Damasa. Nisu željeli reći kako su djeca i žena ubijeni, ali glavni istražitelj rekao je kako nisu ubijeni iz pištolja. Damas je od prije poznat policiji po nasilju, a navodno su u njihovoj kući svađe bile česte. Za njim je odmah izdana tjeralica, a mediji su objavili njegovu fotografiju i opis. Muškarac vozi crni GMC Yukon Denali, a objavljen je i broj tablice. Susjedi su rekli da nijedno od petero djece nije bilo u školi u petak te da nisu viđeni na autobusnoj postaji. Policija još nije objavila točno vrijeme smrti, no poručili su da će uskoro dati više podataka o cijelom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 20.09.2009.

    Kladim se u 100 eura da ce ga murija ubit po kratkom postupku...

  • Pichlyk 20.09.2009.

    Nema toga samo u Americi, već svuda. Amerika je velika država pa je time i kriminal češća pojava.

  • plavuša13 20.09.2009.

    Eto ti Amerika!A kako je kod nas krenulo s tim nasiljem jos malo pa cemo i imena nasih gradova i sugradana citat u novinama.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare