To je to što me zanima!

'Amerikanci i Francuzi su nam pomogli, jesu li i oni zločinci?'

Umirovljeni brigadir Ante Kotromanović rekao je za HTV da su američki i francuski vojni stručnjaci pomogli u pripremanju 'Oluje', pa se pita da li su i oni zločinci
Vidi originalni članak

Umirovljeni brigadir Ante Kotromanović rekao je za HTV da su u pripremi 'Oluje' pomogli američki i francuski vojni stručnjaci i upitao se znači li haaška presuda generalima da su i Francuzi i Amerikanci dio zajedničkoga zločinačkog pothvata. Kotromanović je kazao kako su francuski vojni stručnjaci bili od velike pomoći kad se u Šepurinama osnivala dočasnička škola i kada se osposobljavao časnički kadar, dok su Amerikanci, uključujući umirovljenog generala Carla Vuonoa, najviše pomogli u pripremanju operacije. Dodao je da je, slušajući optužnicu, imao osjećaj da su se zločini za koje su osuđeni generali dogodila u Srbiji, oko Čačka. Zaključio je da je 'Oluja' odrađena korektno.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 5252468 17.04.2011.

    politika

  • calvino 16.04.2011.

    ne v rijedi skupljat naše pravne stručnjake,treba masno platit stranim provjerenim braniteljim ai odv jetnicima..kad toliko kradu mogu i platit svjetske eksperte..i još jue žalosnije što nam o "zločinačkom poduhvatu" govore on enacije koje su kroz povjest bili porobljivači cijelog svijeta i na njim aizgradili svoje jebene imperije.

  • pusionicar 16.04.2011.

    ustani tito, dotjeraj ovo u red... ti si jedini koji si mogao balkance drzati u miru... jer mi smo takav narod, nama treba goli otog i toljaga... mi ne mozemo bez toga da funkcioniramo normalno... kakva demokracija i k....c... nije to za nas balkance!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare