To je to što me zanima!

Amerikanci ograničili letove nakon napada na vojne baze

Ograničenja za letenje dolaze nakon iranskog raketiranja vojnih baza Ain al Assad i Erbil u Iraku kojima se koristi američka vojska, koje je odgovor na američki napad u kojemu je prošlog tjedna u ubijen iranski general
Vidi originalni članak

Američka Savezna uprava za civilno zrakoplovstvo (FAA) zabranila je u utorak navečer američkim civilnim zrakoplovima da lete u zračnom prostoru Iraka, Irana i Perzijskog zaljeva, nekoliko sati nakon napada na vojne baze u Iraku u kojima su stacionirani američki vojnici.

176 MRTVIH U PADU BOEINGA U TEHERANU Prve fotografije s mjesta pada; 'Nitko nije preživio nesreću!'

- Savezna uprava za civilno zrakoplovstvo poslala je obavijest sudionicima zračnog prometa (NOTAM) u kojoj potanko navodi ograničenja za letenje koja operatorima američkih civilnih zrakoplova zabranjuju let u zračnom prostoru Iraka, Irana i iznad voda Perzijskog i Omanskog zaljeva - priopćila je FAA.

PAO BOEING 737 Strava: Kod Teherana se srušio ukrajinski avion sa 180 putnika

Ta ograničenja za letenje dolaze nakon iranskog raketiranja vojnih baza Ain al Assad i Erbil u Iraku kojima se koristi američka vojska, koje je odgovor na američki napad u kojemu je prošlog tjedna u Bagdadu ubijen iranski general Kasem Solejmani.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nekadadavno 08.01.2020.

    Zbog čega se bojati ukoliko nisi kriv?

  • milicioner 08.01.2020.

    ovo je najvjerojatnije bio "operetni" napad, nešto slično kao onaj prije godinu i nešto od strane SAD na Siriju, kad su Ameri prethodno izvijestili Ruse da će raketirati "to i to". Ali ako Iran nastavi, i ako bude mnogo žrtava među američkim vojnicima, bojim se da ih čeka pakao (na zemlji).

Komentiraj...
Vidi sve komentare