To je to što me zanima!

Ana Magaš krajem ovoga mjeseca bit će slobodna

U ožujku 2005. Ana Magaš (29) je nožem u Zadru ubila supruga Lucijana nakon što je navodno nasrnuo na nju. Tvrdila je da ju je maltretirao
Vidi originalni članak

U ožujku 2005. Ana Magaš (29) je nožem u Zadru ubila supruga Lucijana nakon što je navodno nasrnuo na nju. Tvrdila je da ju je suprug sustavno maltretirao fizički i psihički. Osudili su je najprije na 9,5, pa na osam te pravomoćno na pet godina zatvora. Ove godine u ožujku predsjednik Stjepan Mesić smanjio joj je izdržavanje kazne za 18 mjeseci. Magaš je iz zatvora trebala izaći u kolovozu, no izaći će skoro dva mjeseca ranije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_21901 11.06.2008.

    Nažalost slažem se da ni ja ne bi dozvolila svome dečku, mužu da me tuče ali mi žene smo čudne po prirodi i nažalost zbog ljubavi, osječaja dopustimo sve. Ja sam u svom okruženju bila svjedok sličnim stvarima i ne bi vjerovali kako glupa opravdanja mogu naći žene za svoje muževe. Ne osuđujem Anu Magaš i smtram da može vratit vrijeme vjerojatno to ne bi napravila, u tom trenutku joj je vjerojatno \"puko film\" i napravila je što je napravila. Želim joj da ima normalan život i da koliko je moguće zaboravi prošlost. I neka se bori za sina, sinčić je zaslužio osjetiti majčinu ljubav. Pozdrav i potpora Ani!!

  • user_10015 11.06.2008.

    Ana mnogo srece ti zelim , ostani hrabra i svoja!

  • infishan 11.06.2008.

    Zbog ovakvih sugrađana kao što je zadranka sram me reć da sam zadranin. Primitivizam naših mazohistički nastrojenih žena..Koliko se tragedija i strašnih sudbina moglo spriječiti da su žene samosvjesnije, pametnije i hrabrije i da prijavljuju nasilje i teror naših vrlih balkanskih muževa. A zbog takvih \"muškaraca\" me sram što sam Hrvat i muškarac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare