To je to što me zanima!

Ana Magaš prvi vikend na slobodi nije smjela u Zadar

Zadarska joj je policija zabranila povratak kući smatrajući da bi to moglo biti opasno ako poželi vidjeti sina kojega nije vidjela dvije i pol godine
Vidi originalni članak

Ana Magaš dobila je prvi slobodni vikend otkad je pritvorena u zatvoru u Požegi zbog ubojstva muža Lucijana, no u Zadar se nije smjela vratiti. Zadarska joj je policija zabranila povratak kući smatrajući da bi to moglo biti opasno ako poželi vidjeti sina kojega nije vidjela dvije i pol godine, koliko je u zatvoru, i koji je pod privremenom skrbi muževih roditelja. Aktivistice udruge B.a.B.e. ponudile su je primiti preko vikenda, pa je Magaš uz odobrenje zagrebačke policije prvi vikend na slobodi provela u Zagrebu s njima i u društvu svoje majke, sestre i bake. B.a.B.e. su joj organizirale i psihoterapiju kojom je je Magaš navodno zadovoljna te su joj isprintale i fotografiju sina koju će ponijeti sa sobom u zatvor, prenosi Radio Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bigmama 20.11.2007.

    javanese..sve si rekao,nemam ništa više za dodati

  • javanese 19.11.2007.

    nek je vječna sramota magašima.nadam se da će mali danas sutra vidjeti kakvi su mu baba i djed.i kakav zločin čine tom djetetu..strašno.napravit će od tog malog frustriranog ubojicu i siledžiju kakav im je bio i sin..njima će suditi Bog i neka nebude milostiv.treba ih biti sram do kraja života.a i državu neka bude sram.

  • bronx77 19.11.2007.

    ma ko bi uopce htio u zadar? drzi se ana

Komentiraj...
Vidi sve komentare