To je to što me zanima!

Anarhisti: Mi smo slali bombe, uništit ćemo sustav dominacije

Neformalna anarhistička federacija je u porukama istaknula kako s odlučili napraviti nešto da se njihov glas čuje. U eksplozijama u Rimu ozlijeđeno je dvoje ljudi
Vidi originalni članak

Talijanska anarhistička skupina je preuzela odgovornost za eksplozije dvaju paketa bombi koje su eksplodirale u četvrtak u čileanskom i švicarskom veleposlanstvu u Rimu. Prilikom eksplozije je ozlijeđeno dvoje ljudi, a napade su povezivali i s onima u Grčkoj prošlog mjeseca. 

- Odlučili smo napraviti nešto da se naš glas čuje riječima i činjenicama. Uništit ćemo sustav dominacije, živio FAI, živjela anarhija - istaknula je Neformalna anarhistička federacija (FAI), piše BBC. Skupina FAI je u prosincu 2009. godine postavila eksplozivnu napravu blizu milanskog sveučilišta. Eksploziv su aktivirali, ali nije bilo žrtava.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Gašpar 24.12.2010.

    Tragikomično da se nekakvi anarhisti pojavljuju kao opcija bilo kakvoj vlasti jer oni ne mogu biti niti sami sebi opcija. Da li ti samozvani (anarhisti) uopće znaju što to znači anarhija ,a bore se za nju ,a da kojim ludim slučajem dođu na vlast postavili bi državu i njene aparate vrlo slično kao i prethodnici jer država i društvo jednostavno ne bi funkcioniralo drukčije i opet ne bi bila anarhija. Anarhija je stanje društva i države bez vlasti i zakona ,a u tom slučaju vjerojatno nitko od anarhista ne bi smio niti promoliti nos na ulicu da ga odmah ne opljačkaju,siluju ili ubiju zato bolje da se pokriju ušima i marš u rupu. Druga stvar ovo što oni čine eksplozijama bombi koje raznose običan normalan svijet je čisti kretenizam ,terorizam ,a vidi se da su i bolesnog uma.

  • edinjo 24.12.2010.

    anarhija napokon dobila muda sad samo čekamo našu anarhiju da ustane iz mrtvih ili da se okani spašavanje stabala u varšavskoj nego neka se nakani u spašavanju ovo malo ljudskog dostojanstva što nam je od države ostalo i udre po našoj vladi bombama i mitraljezima samo nek krenu biće nas još.

  • user_32967 24.12.2010.

    ko oni Nihilisti iz "The big Lebowski"

Komentiraj...
Vidi sve komentare