To je to što me zanima!

Andre (16) se vratio kući: Skrivao se zbog ocjena?

Dječak roditeljima nije želio reći gdje je bio tri dana. U četvrtak se oko 23 sata javio majci na mobitel i nakon nagovaranja se našao s njom
Vidi originalni članak

Andre Tonc, 16-godišnjak koji je u utorak oko 17 sati nestao u Maksimiru, pojavio se kod kuće u četvrtak oko 23 sata. Na dan nestanka, poslije škole, otišao je mami na ručak u Tuškanovu 35 u Zagrebu. Krenuo je u glazbenu školu, no tamo nije došao, niti se vratio kući ocu u Zaprešić. Majka ga je uspjela dobiti na mobitel, te se na njen nagovor, sastao s njom u obližnjem parku. Nije želio reći gdje je spavao, niti gdje je bio dva dana.
- Najviše su mi pomogli mediji. Poznanici su vidjeli vijest i počeli me nazivati. Andre je na kraju shvatio da se više ne može skrivati - kaže Berislav Tonc, otac dječaka. Navodno je od kuće otišao zbog loših ocjena, zbog kojih bi mogao pasti razred.
- On je pod velikim stresom. Ne želi pričati ni sa kim. Prekinuo je i s curom - dodaje dječakov otac. Roditelji će sa Andreom otići na policiju i prijaviti dolazak.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Samo JeleJelena 19.11.2013.

    Sad sam tek slučajno naletjela na ovaj članak,i ostala djelomično šokirana.Poznajem osobno ovog oca i njegovog sina,i zapravo sa jedne strane me ne čudi,jer otac mu je teški idiot ! Otac je lijenčina,samo svira po kojekakvim restoranima,lokalima,svadbama,ljeti na moru ( spava u autu ) umjesto da se uhvati pravog posla.Kad je ovaj mladić bio dječak,otac ga je odgajao prestrogo,kao u vojsci.Znam,treba se dijete odgajati kako treba,ne popuštati u svemu,naučiti ga svemu,ali ne ga držati kao na lancu,režati za svaku stvar,a to je njegov otac baš tako radio.Pa bila sam jednom u njihovom društvu ( baš kad je Andrej bio maleni,osnovnoškolac ),kad mu je jedna osoba rekla nešto u smislu : pa nemoj baš tako oštro,ponašaš se kao da ste u vojsci...roditelji su mu razvedeni,pa je i to djelomično uzrok ovakvom ponašanju.

  • nema me 28.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • annna9 28.05.2010.

    treba to dobro izmlatiti, pa mu nece vise pasti na pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare